20180509

9.5.

Nousun aikaan 17.6 astetta lämmintä auringon puolella - ja aurinko paistoi. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme kylällä M-L:n kanssa. Äitienpäiväkukka - ja kaupassa.

11:ksi ajelin Timolle, Höytiälle. Timo oli töissä. Pia ja pienet tytöt - niin ei kuitenkaan Milenan kuullen tule sanoa, sillä hän on iso tyttö - olivat JKL:ssä. Minä yksin mökin pihassa halkomassa puita. 15.30. maissa Milena tuli kutsumaan minua syömään. Hyvää ruokaa söimme ja kahvia jälkiruuaksi joimme. Pienempi pieni tyttö istuio syöttötuolissa iloisena pöydänpäässä - ihan äskenhän siinä vielä istui Milena.
Syönnin jälkeen jatkoin puuhommia. Kun sain valmiiksi pätkityt puut halottua, aloin pätkiä pitempiä puita. Timokin saapui töistä ja tuli kantamaan halottuja puita pinoon. 18.10 sain kaikki puut halotuksi - tavoite oli 18:ksi. Paljon tuli puita.
Ajelin kotiin. Saatuani suurimmat pihkat pois käsistä ajelin Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle - 11 henkeä. Paluumatkalla kävin kaupassa ostamassa M-L:n tekstarilla laittamat tavarat.

Odottelimme Teroa ja Aaroa tulevaksi. M-L paistanut pizzaa. Siinähän se oli 21-22 välillä kun tulivat isä ja poika Tampereelta - muu perhe Israelissa.

Söimme pizzaa ja joimme teetä/maitoa. Mukava kun omia käy - yksi äitienpäiväkukka lisää keittiön pöydälle.

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille" (Tiit. 2:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti