20180525

25.5.

31.8 astetta auringon puolella noustessani perjantaihin. Sininen taivas. Marja-Leena oli käynyt jo aikaisin Emilian kanssa kokeissa tk:ssa. Aamupalaa ja kahvia - kyllä tarkeni takapihalla palasiaan pistellä ja kahviaan maistella. Luin Hesekielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L pesi ison maton takapihalla painepesurilla - oli yön yli likoamassa saavissa. Kammoimme kuivumaan - taisikin olla se painavin matto. Jonkun pienemmänkin maton M-L pesasi.

Minä menin käymään urheilukentällä 5 km lenkillä. 1 km kävelin rauhallisesti, toisen hölkkäsin. Venyttelin. Seuraavat 2 km kävelin, joista 4:n 7.02 min. Venyttelin. Viimeisen km:n kävelin 6.14 min - silloin tuli jo vähän hikikin. Auronmittarin mukaan 27-28 astetta. Lenkki oli tämän muotoinen huomisen kilpailun vuoksi.

Kun palasin lenkiltä oli Daniel meillä korjailemassa pyöräänsä. Söimme jotakin.  

Valmistautumista kokoukseen - aiheesta, joka on jo ollut mielen päällä.

18:ksi menin hakemaan Salmen kyytiin. Ajelimme Mahlulle, rukoushuoneelle, Yhteiskristilliseen Sanan, laulun ja rukouksen iltaan. Puhujina olivat Khra Jarmo Autonen, Lut. srk:sta, pastori Raimo Kauppinen, Vapaaseurakunnasta, ja minä Helluntaiseurakunnasta. Helluntaiseurakunnan kuoro lauloi. Yhteislauluina lauloimme virsiä. Ennen tilaisuutta oli kahvitarjoilu.

Ajellessamme kotia kohti, soitti vanhin lastenlapsemme. Sellaiset puhelut tuntuvat hyviltä.

M-L oli laittanut hyvää iltapalaa - VHH-tortilloita, joihin sisään salaattia, kurkkusalaattia, paistettuja kananpaloja, ketsuppia jamitä nyt halusi. Teen kanssa hyviä.

Iltahan oli jälleen kaunis auringonpaisteinen.

Siunausta.

Ps. "Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen, hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen" (Juuda 1:24-25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti