20180522

22.5.

Terveisiä taas täältä "menetetyn metsikön reunamilta!" Se oli kuuma päivä tämä päivä. 30.3 astetta oli auringon puolella mittarissa noustessani. Taivas oli sininen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Takapihalle lautasinemme hiippailimme melkein niinkuin luonnon helmaan. Luin Hesekielin kirjaa.

11:ksi menin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 8 henkeä.

Paluumatkalla rukoushetkestä kävin ostamassa heinäsiemeniä Halpa-Hallista.

Kotiuduttuani ja kahvia juotuani laitoin laavuun tulet ja lohifileen loimuttumaan. Jotenkin huolimattomuuttani loimutustausta kaatui ja kala osittain tipashti siitä. Otin sen ja toin hellaan paistumaan. Olihan se kuitenkin niin pitkään loimuttumassa, että oli eri makuinen kuin pelkästään uunissa paistettu lohi.

Kylvin nurmikonsiemenseoksen takapihan multalänttiin - siihen, johon multaa puunteosta kertyneen sahajauhon ja lastukon päälle lapioin. Mukavahan se on/olisi kun sekin tulisi vihreäksi. Ensin tallasin sen jaloilla tiiviimmäksi - kun ei ollut jyrää. Sen jälkeen kylvin siemenet. Ja taas tallasin. Sitten vain runsaasti vettä.

16 kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa. Kiitos Jussille! Postin lähellä laitoin SAARIJÄRVI RUKOILEE Rintamaposteja kuoriin ja vein postiin lähtemään niille, jotka saavat sen sitä reittiä. Vein niitä myös suoraan postilaatikoihin. Samalla reissulla kävelin urheilukentällä 3 km hissukseen. Aurinko paistoi. Kentällä oli useamman lastenjoukkueen jalkapallopelit. Siksi en alkanut siellä sen enempää liikuskelemaan, vaan menin Kusiaismäkeen ja huosta hissuttelin 1.4 km pururataa pitkin ja tulin kotiin. 25-26 astetta lämmintä. Pilveilyä.

M-L oli käynyt 10 km pyörälenkillä. Hänellä oli paistumassa VHH-pannukakku tullessani kotiin.kahvin kanssa - vadelmia pannukakun päällä - sitä minä nautin. Olihan se hyvvee. Muutakin iltapalaa tuli syödyksi ja vielä teetäkin juoduksi.

Ei siinä.

Aiunausta!

Ps. "...ja rukoukseni on, että sinun uskosi, se usko, joka on meille yhteinen, olisi väkevä kaiken hyvän tuntemisessa, mikä meillä on Kristuksessa" (Fil. 1:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti