20180517

17.5.

Tänä aamuna noustessani ei ollutkaan enää niin lämmintä kuin on ollut - 24.9 astetta auringon puolella. Kyllähän sekin riittää. Kun meni takapihan puolelle, niin huomasi viileyden aikaisempaan verrattuna. Tuulensuunta vaikutti. Eilen ollut ukkosta jossain. Ei kuitenkaan täällä.

Aamupalaa - takapihan puolella - ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa.

Marja-leena kävi kylällä kauppa-asioilla. Rukoilin ulkona auringossa, takapihalla, leikkimökin vieressä.

Kahvia.

Ajelin nurmikon ensimmäisen kerran tälle suvelle.

Söimme.

Kävin urheilukentällä 10 km rauhallisella lenkillä. Aurinko paistoi. 3 km kävelin ensin rauhallisesti. 7 km menin seuraavanlaisesti: Joka toisen km:n menin vuorotellen 200 m kävellen ja 200 m juosten. Joka toisen km:n 200 m kävellen ja 200 m kävellen tekniikalla vähän lujempaa. Palatessani kotiin oli varjon puolella 24.3 astetta. Aurinko paistoi. Sininen taivas. M-L leipoi sämpylöitä huomiseen Kyläiltaan. tervetuloa sinne! Jutun lopussa kutsu/"juliste."

Kahvia.

Kantelin lapiolla multaa takapihan puolella viime syksynä kärräämieni sahajauhojen(lastujen päälle - että siihenkin alkaisi kasvaa vihreää. Skeri 2.7. Ei olekaan niin alhaalla ennen ollut. Syötyäni jotain menin takaisin lapiohommiin.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään - ja aiemminkin - olen tehnyt jotakin naapurimaan matkan eteen.

Ollut kuulemma ukkosta - ja isoja rakeitakin tullut - jossain päin tänään.

Siunausta!

Ps. "Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin" (1. Tim. 1:15).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti