20180520

20.5.

Mikähän oli "vallannut niin mielen", kun en tullut laittaneeksi tähän "blogisteluun" muutamia synttärionnitteluja - sellainen kun vuolijalla on ollut tapana. Yleensähän olen onnitellut tässä, vaikka muutenkin onnittelemme. Joten: sydämelliset onnittelut 16.5. vuosia täyttäneelle Teronpoika Aaro Kuusjärvelle, 17.5. täyttäneelle Tuomo salmelle, 18.5. täyttäneelle Elli Mäkiselle ja eilen - 19.5. - 91 v täyttäneelle tädilleni, Anni Kyröläiselle! 

21 astetta oli aamulla auringonpuolella noustessani päivään. Sininen taivas. Aamupalaa ja kahvia. 10:ksi menin hakemaan Salmen kokoukseen mukaan. Marja-Leena ei lähtenyt kokoukseen, koska oli huonovointinen. Lyhyesti rukoilin hänen puolestaan lähtiessäni. Klo 10 Rukoushetkessä oli n. 7 henkeä.

Klo 11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johti Arto Riihinen. Miko puustelli puhui. Musiikissa olivat Maju Aho ja Inkeri Riihinen.

Tilaisuuden jälkeen tulin kotiin kaupan kautta. Söin ja join kahvia. M-L:kin nousi joakin suuhunsa ottamaan ja meni uudelleen sänkyyn.

16:ksi menin kylälle puhumaan One Way -seurakunnan kokoukseen. Puhuin alussa, kun minulla oli meno toiseen tilaisuuteen. Samuli peiponen johti tilaisuutta.

Ajelin Karstulaan, Vapaaseurakuntaan, klo 18:ksi tilaisuuteen. Puhuin sielläkin.

Kokouksen jälkeen "laskettelin" kotiin. Söin iltapalaa ja join teetä. M-L:kin oli pystyssä, mutta meni ajoissa nukkumaan. Terhi-Marja, Emilia ja Daniel olivat käyneet.

Tänään ollut parikymmentä astetta lämmintä.

Tänään on ollut helluntai, Pyhän hengen vuodatuksen ja seurakunnan syntymiän muistopäivä. Juutalaisilla on vastaava juhla Savuot, Viikkojuhla, joka on sadonkorjuujuhla, mutta myös lain antamisen muistojuhla.

Siunausta!

Ps. "Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan" (1.Piet. 4-7). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti