20180612

12.6.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Mäkisen Eskolle, Enontekiölle, sekä Paanasen Eskolle Saarijärvellle!

Hyvissäajoin nousimme. Silloin oli auringon puolella 11.1 astetta lämmintä. Sininen taivas. Söin aamupalaa ja join kahvia - Marja-Leena ei voinut nauttia mitään, koska oli menossa sellaiseen toimenpiteeseen. Luin Hoosean kirjaa. M-L luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme lyhyesti keittiön pöydän ääressä.

Kävin viemässä M-L:n tk:een sydämen rytminsiirtoon. Lähetin Terolle, Terhi-marjalle ja Timolle pyynnön rukoilla äitsyn puolesta, kun on operaatiossa tk:ssa. Ajoin takaisin kotiin ja otin pakastimesta sämpylöitä, jotka oli tehty lastenleiriä varten. Niiden kanssa menin ottamaan Emilian ja Danielin leirivarusteineen kyytiin. Ajelimme Uuraisille, Uuraisten helluntaiseurakunnan leirikeskukselle, jossa seurakuntamme lastenleiri pidetään. Aurinko paistoi. Ajelin heti takaisin kotiin. 

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen. Ei ollut ketään. Sitten olin kylällä odottelemassa M-L:n soittoa, milloin saan hakea hänet tk:sta pois. 12 jälkeen se tapahtui.

Palattuamme kotiin söimme. Kahvitkin keittelin.

Kävin urheilukentällä 7.2 km rauhallisella kävelylenkillä. Kun aurinko meni pilveen, alkoi tuulla viileästi. Kun aurinko paistoi ei tuullut ja oli lämmintä aikalailla.

Juotuani kahvit palattuani menin Denikselle ja Terhi-Marjalle halkomaan puita. Kahvitkin siellä join. Tulikin lyhyessä ajassa tehtyä aikalailla puita - haloin kaikki mitä oli halottavaa. 

20 jälkeen tulin puuhommista kotiin. Iltapalaa ja teetä.

Tänään oli historiallinen päivä siinä mielessä, että USA:n presidentti ja Pohjois-Korean johtaja tapasivat Singaporessa. Allekirjoittivat jonkinlaisen asiakirjan. Jospa siitä jotakin hyvää seuraisi.

Nyt olisi rukoiltava Suomen maanviljelijöiden puolesta - erityisesti, että tulisi sadetta pelloille. Kuivuus alkaa olla suuri. Seuraukset tietää, jos vettä ei tule. Jumala voi käyttää - ja on käyttänyt - tuontyylisiäkin asioita saadakseen ihmiset luopumaan jumalattomuudesta ja kääntymään Hänen puoleensa. Meidän tulee rukoilla kansamme puolesta! Olemme ottaneet pitkiä askeleita Jumalan Sanasta poispäin. Jumala ei salli itseänsä pilkattavan, vaikka Hän onkin pitkämielinen, laupias ja armahtavainen. 

Tänään europarlamentaarikko Paavo Väyrynen palasi eduskuntaan - yhden miehen eduskuntaryhmään. Mikko Kärnä joutui lähtemään eduskunnasta, kun Väyrynen päätti palata sinne. Miksi tästa kirjoitan? Lähinnä siksi, että pidän Väyrysen oloa parempana siellä kuin Kärnän. Jos olet lukenuty tai kuullut Kärnän mielipiteitä, ovat ne Raamatun näkökulmasta huonompia kuin Väyrysen.

Siunausta!

Ps. "Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää" (Gal. 6:7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti