20180615

14.6.

Torstai. 25.9 astetta lämmintä noustessa auringon puolella. Sininen taivas. valkopilviä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Hoosean kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin urheilukentällä 7.2 km kävelylenkillä.

Söimme ja joimme kahvia.

18:ksi menimme M-L:n kanssa seurakuntamme lastenleirin päättäjäisiin uuraisille, Uuraisten helluntaiseurakunnan leirikeskukseen. Hieno, lämmin, sää. Ohjelma oli lammen rannassa, jossa on rinnekatsomo. Danielkin oli ohjelmassa Filippin vanginvartijana. On suuriarvoinen asia, että on ihmisiä, jotka tekevät lapsityötä. Kuinka suuri asia se onkaan, että lapset voivat olla yhdessä tuollaisella leirillä ja saada sydämensä maaperään kaikkia niitä hyvin itäviä Jumalan Sanan kylvön jyviä! Ohjelman lopuksi oli grillattu makkaroita, joita vieraillekin tarjottiin. 

Terhi-Marja oli tullut Milkan kanssa tilaisuuteen - Milka kun on kesätyöpaikassa samassa työpaikassa kuin T-M:kin. T-M, Emilia ja daniel lähtivät kotiinpäin. Me M-L:n kanssa veimme Milkan kotiin. Timo oli siellä naapurin Riston kanssa taapeloimassa lankkuja kenttäsirkkelin käynnin jäljiltä. Miro oli tänään tullut kotiin Fifteen leiriltä - jossa oli ollut yli 100 osallistujaa. Sellainen leiri on todella arvokas asia tuossa iässä hengellisessä mielessä. "Paketti", jonka sieltä saa, on iso asia. Onnittelut tässäkin Mirolle leirin johdosta ja siunausta elämän valinnoissa eteenpäin! Joimme kahvit. Sitten ajelimmekin pian kotiin.

Iltapalaa ja teetä vielä kotonakin.

Seurasin netistä eilen olleita yleisurheilukilpailuja Espoosta. Siellä oli lajina myös kävely. Veli-Matti - Aku - Partanen käveli 5000 m kävelyssä erinomaisen ajan, joka oli samalla Suomen ennätys. Edellinen ennätys oli maailmanmestari Valentin Konosen nimissä - joka nyt valmentaa Partasta. Kun Partanen on 50 km kävelijä, niin tuo lyhyemmän matkan aika lupaa hyvää syksyn EM-kisoja ajatellen. Aleksi Ojala - toinen EM-kilpailuihin 50 km:lle valittu kävelijä - oli toinen. Kolmas EM-kisoihin 50 km:lle lähtevä kävelijä - Jarkko Kinnunen - ei ollut nyt mukana kilpailussa.

Siunausta!

Ps. "Säilytä se hyvä, mikä sinulle on uskottu, Pyhän Hengen kautta, joka meissä asuu" (2. Tim. 1:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti