20180618

17.6.

Nousin klo 6. 14.2 lämmintä silloin. auringon puolella. Vähän pilvistä. Aurinko näkyi.Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Hoosean kirjaa. Eväät ja kamppeet reppuun.

7 aikaan lähdimme meiltä - meille ulkopaikkakunnalta tulleen henkilön kanssa - ajelemaan kilpailuihin. Joutsan kohdilta tuli vielä yksi kyytiläinen lisää. Etelä-Suomeen ajelimme. Matkalla kävimme kahvilla.

Kilpailut alkoivat klo 12. 30 km yleisen sarjan kävelyssä "Aku" - Veli-Matti - Partanen käveli Suomen ennätyksen, parantaen valmentajansa, maailmanmestari Valentin Konosen entistä Suomen ennätystä yli puolella minuutilla.

Sarjoja oli useita, miehille ja naisille. Minun lähtöni oli klo 15.30. Matka 10 km. Sijoitus toinen. Aika 56 se. heikompi kuin tavoite-aikani oli. Oli aika kuumaa ja osassa matkaa mutkainen rata. 

Palkintojenjaon jälkeen ajelimme kotiin, jossa olin 21.50 maissa. Lämmitin saunan. Ennen sinne menoa join kahvia ja teetä, sekä sain maistella hyvää paistosta, jossa oli uusia mansikoita päällä. M-L oli minullekin sitä varannut.

Niin, tuota edellä puhuttua mansikkaherkkuakin söivät Timolla ja Pialla tänään. M-L oli sitä tehnyt sinne - kuvista, joita katselin M-L:n älykkäästä puhelimesta, kyllä näkyi, että oli siellä monenlaista muutakin herkkua pöydässä. Juhlat oli järjestetty Miron Fifteenleirin käymisen/päättymisen kunniaksi. Mukava olisi ollut olla mukana, mutta kun tuli aiotuksi mennä noihin SM-kisoihin. Kirjoitin kyllä eilen aamuna Mirolle kirjeen juhlan johdosta. M-L sen vei mukanaan Mirolle.

Sellaista!

Siunausta!

Ps. "Ja Herra ohjatkoon teidän sydämenne Jumalan rakkauteen ja Kristuksen kärsivällisyyteen" (2. Tess. 3:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti