20180601

1.6.

Tänään haluan kiittää Jumalaa hääpäivästämme! Sydämelliset kiitokseni Marja-Leenalle 49:stä naimisissa olo vuodesta! Nytkö se alkoi sitten se Riemuvuosi - viideskymmenes?Herra on meitä auttanut kaikkina näinä vuosina. Se on Hänen suurta armoaan. Jumala siunatkoon meitä yhdessä edelleenkin ja antakoon tapahtua sen, mikä on Hänen tahtonsa mukaista! Tapahtukoon niin, että voisimme palvella Häntä loppuina elämämme vuosina niin vahvasti kuin se on mahdollista! Se voi tapahtua vain Hänen voimassaan ja mahdollisuuksistaan käsin. Tiedämme sen, että elämä voi olla rikasta vain Jumalan tahdossa ja Hänen siunaamanaan. Olkoot avioliittomme vuodet kaikenlaista sellaista täynnä, mikä tulee Jumalalta - ja Häneltähän tulee kaikki! Suuri rikkaus elämässämme ovat olleet - ja ovat edelleen - ja tulevat olemaan - meistä lähteneet lapsemme, heidän puolisonsa ja lastemme lapset! Kiitämme heistä kaikista Jumalaa - ja rukoilemme heidän puolestaan päivittäin, että voisimme olla Hengessä palavia ja palvella herraa ilolla!

Marja-Leena oli noussut ennen minua Perjantaihin. Noustessani oli auringon puolella 28.8 astetta. Sininen taivas. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Danielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Pitihän sitä kahvimukin kanssa käydä takapihallakin. Kastelin uutta ruohikkolänttiä - joka vähän vihotti. M-L sai eilen sieltä talosta, jossa olimme puukuormaa purkamassa, maustekasvin. Kaivoin sille kuopan M-L:n osoittamaan paikkaan. Jospa se siinä alkaaa "kasumaan." Sen lehtiä M-L on tänään - ja jo eilen illallakin - kuivannut. Huushollissa ovat olleet sellaiset tuoksut.

Lähettelin "meidän kolmen" tietoja lentolippujen hankkimista varten Harrille - kun tulevassa kuussa on tarkoitus - jHs - mennä naapuriin.

Söimme hyvää ruokaa - joka ei nosta verensokeriakaan. Kahvia päälle.

M-L leipoi.

Kun M-L meni kylälle asioille, niin lähdin samassa kyydissä lenkille urheilukentälle. Lämmintä oli ja aurinkoista. 6 km kävelin kentällä hiljempaa ja vähän kovempaa. Hiukan venyttelinkin. Kävelin myös kotiin - 4.5 km. Tuli 10.5 km lenkki.

Lenkin jälkeen kävin vielä autolla kylällä - ostamassa sen tavaksi tulleen leikkoruusun M-L:lle hääpäivämme kunniaksi pöydälle kukoistamaan - tällä kertaa se onkin ihan näyttävän näköinen. Minulla on tapana ostaa aina yksi ruusu. Palattuani join neskahvia takapihalla. Terhi-Marja, Denis ja Emilia kävivät tuomassa meille hääpäiväonnittelukukan. Kiiitos! Daniel taisi olla uimareissulla. Joimme kahvia, teetä ja mehua omenapaistoksen kanssa. Teron ja Timon perheeenjäseniltä on myös "satanut" onnitteluita. Kiitos!

Siunausta!

Ps. "Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee" (Hebr. 13:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti