20180603

3.6.

Sunnuntai. Marja-Leena nousi aikaisemmin koristelemaan voileipäkakkuja - jotka menivät sitten mukanamme Teron poikien synttäreille. Klo 10.25 oli lämmintä 26.4 astetta auringon puolella. Aamupalaa ja kahvia. Luin Danielin kirjaa.

11 maissa lähdimme M-L:n kanssa kohti Tamperetta, vanhimman poikamme - Teron - perheen luokse. Aurinko paistoi. Kuuntelimme matkalla radiosta mm. Jumalanpalvelusta Suomen Raamattuopistolta, Kauniaisista. Vähän rukoilimmekin. Hieman yli 14 olimme perillä - klo 14 oli ilmoitettu tarjoilu alkavaksi. Denis, Terhi-Marja, Emilia, Daniel - ja heidän kyydissään myös Milka menivät jo aikaisemmin sinne. Heillä perässään eilen meillä tehty polttopuukuorma Terolle. Olivat ennättäneet purkaa sen jo ennen kuin me ennätimme paikalle.

Niin, menomme syy tällä kertaa oli Poikien yhteissynttärit: Aaron 17 v, Eeliksen 14 v ja Nooan 12 v. Toivottavasti menivät oikein. Pienen lahjan ja ruusun ojensimme jokaiselle. Timo, Pia, Milena ja Minja olivat ennättäneet paikalle myös ennen meitä. Marin vanhemmat olivat myös, sekä Marin sisko perheineen, sekä kaksi veljeä perheineen. Olisivatkohan siinä kaikki juhlijat. 

Kun oli aurinkoinen "sinisen taivaan päivä", niin Aaro grillaili pihalla makkaroita - ilmeisesti myös Eelis ja Nooa olivat hommassa mukana. Sisällä Oli salaattia, juomia, ym. tykötarpeita. Ja kyllähän ne maistuivat - minäkin vedin neljä "bölsaria" menemään. Hävettäiskö kertoakin? 

Onnittelulaulukin pojille kajautettiin. Sittenhän kävimmekin jo kahvin ja piirakoiden ja kakun pariin - ja kyllähän ne maistuivat vähän liiankin hyvin.

Paluumatkalla Milka ja Emilia tulivat meidän autossamme - Milka tosin vain ABC-Orituvalle asti, jossa meni oman perheen autoon. Orituvalla kävimme sisällä. Jotain siellä nautittiin - minäkin pyysin M-L:aa ostamaan itselleni 2 euron hampurilaisen. Veden kanssa sen nautin. Tapasimme tuvalla Matin poikansa kanssa. 

Ennen kotia - Lannevedellä, 10.2 km päässä meiltä - vaihdoin lenkkivaatteet ylle ja juosta hissuttelin loppumatkan. 17 astetta näytti auton mittari lähtöhetkellä. Kotiin päästyäni mittari näytti 14.2 astetta.

Iltapalaa ja teetä.

Kiitos "Teroille" synttäreistä!

Siunausta!

Ps. "Simon Pietari vastasi ja sanoi: Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika" (Matt. 16:16). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti