20180629

29.6.

Noustesani perjantaihin oli 11.5 astetta lämmintä. Harmaa taivas. Tuuli aikalailla. Marja-Leena nousi ennen minua.Aamupalaa ja kahvia. Luin Aamoksen kirjaa.

12:ksi menimme kylälle. Haimme Emilian ja Danielin mukaan. Kylällä oli markkinat. Kovasti kojuja Kauppakadulla. M-L meni kauppaan. Lapset pompottelivat eri puolilla. Minä menin torille, jossa alkoi klo 12 Gospel Ridersien tilaisuus. Tapasin siellä mm. Kompan Hessun, joka oli mukana mottoripyörällään. Olemme tuttuja vuosien takaa. Mm. Enontekiö yhdistää meitä. Olemme olleet evankeliumin työssä molemmat siellä ja jopa asuneet samassa talossa - tosin eri aikoina. Mukava oli tavata. Heikki todistikin torilla.

Ajelimme kotiin. M-L alkoi valmistaa ruokaa. Suviseuroista kuuntelimme lähetystä - sitä teemme eri väleissä. Hyvää on anti niissä juhlissa.

Vein Emilian ja Danielin kotiin. Tulivat vielä meillekun isä tuli töistä. Söimme yhdessä. Menivät Jyväskylään. Äitsyn ottivat töistä mukaan.

Laitoin Kompan Heikille viestin, että tulisiko meille yöksi.

Kävin urheilukentällä 8 km rauhallisella kävelylenkillä. Lienee 11 astetta ollut lämmintä. Menin sieltä suoraan Vapaakirkkoon Gospel Ridersien tilaisuuteen. Musiikissa oli Kahdenmaan kansalaiset-yhtye. Heikki jo ennätti soittaa, että tulee meille yöksi. Siellä kokouksessa sitten tavattiin.

Kokouksen jälkeen kävimme hakemassa Heikin tavarat yhdestä paikasta, jossa hänen moottoripyöränsäkin oli. Hän ajeli perässäni meille. Slimme iltapalaa ja sitten menimme saunaan. Olikin yllätys, että löylyä oli erittäin vähän. Puolet vastuksista oli palaneet. Hiki kuitenkin vuoti. Pressusaunassa olisivat olleet paremmat löylyt, mutta se tietoisuus ei paljon lämmittänyt.

Kuuntelimme hetken hyvää saarnaa Suviseuroista Äänekoskelta, jonka jälkeen lyhyesti rukoilimme. Mukava pitää heikkiä vieraanamme.

Siunausta!

Ps. Mutta sinä puhu sitä, mikä terveeseen oppiin soveltuu..." (Tiit. 2:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti