20180620

20.6.

Keskiviikkoa mennään. 19.6 astetta nousun aikaan auringon puolella. Tuuli aikalailla. Taivas sininen ja valkopilvinen.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Hoosean kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin Rukousrintamapostien kirjekuoriin nimet ja osoitteet - aikamoinen joukko kun saa sen postin kautta.

M-L laittoi eväitä konferenssireissuun.

Ennen 13.30 kävimme hakemassa Emilian kyytiin. Sitten kaupan kautta hakemaan kaksi tyttöä vielä lisää kyytiimme klo 14 maissa. Kaikki tytöt laulavat Ilontuojissa - joka on seurakuntamme lastenkuoro, Jippii -kuoro. Ajelimme Keuruulle Iso Kirjaan helluntailaisten Juhannuskonferenssiin, joka alkoi tänään. Söimme ja joimme eväitä tyttöjen kanssa heti perille päästyämme. Sitten odottelemaan toisia Saarijärveltä tulevia juhlatelttaan. 16:ksi saapuivat loput Ilontuojat -ryhmässä laulavat lapset Sirja ja Jukka Oittisen kanssa. Kaikki Ilontuojat, jotka tulivat konferenssiin, menivät klo 16 ison Jippii-kuoron harjoituksiin juhlateltassa. Koko iso lava oli täynnä keltapaitaisia lapsia. Kävimme M-L:n kanssa syömässä ja kahvilla. Sitten istuskelimme autossa ja lueskelimme postilaatikosta mukaan ottamiamme lehtiä.

Klo 19 alkoi konferenssin avajaistilaisuus. Hyvissä ajoin ennen sitä jo istuimme teltassa. Suurin rooli avajaistapahtumassa oli Jippii-kuorolla. Hienoa, että Emilia ja muut Saarijärveltä tulleet olivat mukana laulamassa. Jippii-kuorotoiminta täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Toiminta on ollut kasvavaa ja siunauksellista. Lähetystyö on ihan ydintä kuoron toiminnassa. Jippii-lauluja on käännetty ja niistä äänitteitä tehty - ja koko ajan käännetään ja äänitetään - uusille kielille.

Outi Rossi sanoi puheenvuorossaan hienon ajatuksen, jota en ihan sanasta sanaan muista, mutta ajatus oli seuraavanlainen: Lähetysmatkat voivat olla merkityksellisempiä kuin pitkäkin aika lähetystyössä jollakin kentällä. Raamattu puhuu paljon nimenomaan lähetysmatkoista. Sitäkin on hyvä ajatella.

Tilaisuuden jälkeen ajelimme Emilian kanssa kotiin, jossa olimme n. 22.30 maissa. Tulimme Uuraisten kautta. Menomatkamme kulki Väätäiskylän kautta.

Iltapalaa vielä kotiin palattua - vaikka autossa söimmekin eväitä konferenssialueelta lähtiessämme.

Siunausta!

Ps. "Älkäämme olko turhan kunnian pyytäjiä, niin että toisiamme ärsyttelemme, toisiamme kadehdimme" (Gal. 5:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti