20180624

23.6.

Juhannuspäivä. Tänäkin aamuna kuuntelimme sängyssä klo 9-10 Juhannuskonferenssin Ylistäen ja rukoille päivään-lähetystä Keuruulta - älypuhelimen kautta. Noustessa oli 12-13 astetta lämmintä. Tuuli, mutta ei niin kuin eilen aamulla. Tuuli tosin oli päivänmittaan aika kovaakin välillä. Taivas oli harmaa. Konferenssialueelle emme tänäänkään lähteneet - eikä olisi ollut mahdollisuuttakaan, kuten ei varmaan monella muullakaan.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Denis kävi monistamassa meillä jotain.

Kuunneltiin Juhannuskonferenssista netin kautta klo 11 erittäin hyvä lähetystilaisuus. 

Kävin urheilukentällä 10 km rauhallisella kävelylenkillä. Välillä satoi kovasti ja tuuli oli kylmää. Sitten paistoi aurinko.

Lenkin jälkeen sitten ruokaa ja kahvia. 

Emilia ja Daniel polkaisivat pyörillään meille. Aurotallissa jotain rakentelivat.

Soitin Juhannustervehdyksen Metsälän Matille Haminaan. Oli ilo kuulla ääntä ja kuulla kuulumisia

Laitoin pressusaunan kiukaan alle tulen. Samalla kun välillä lisäilin puita kiukaan alle, lue4skelin Uskollinen kuolemaan saakka-kirjaa. Olen sen kyllä aikaisemminkin lukenut, mutta se on terveellistä luettavaa länsimaan helppoon elämään tottuneelle kristitylle. On meidänkin hyvä opetella elämään kokosydämisesti Herralle.

Heiteltyäni häkälöylyt ja vedettyäni pressun kehikon päälle, menin saunaan. Mukavat olivat löylyt. Ja vastakin oli - ja toivottavasti on vastakin. Mukava oli löylyjen välissä vilvuutella takapihalla.

Iltapalaa ja kahvia. Söimme mm. M-L:n tekemiä lihapiirakoita nakkien kanssa. Hyviä.

Siunausta!

Ps. "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra" (1. Kor. 1:31).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti