20180629

28.6.

Nousimme uuteen päivään Mäntyluodossa - Marja-leena vähän ennemmin kuin minä ja Daniel. 21 astetta lämmintä varjossa. Aurinko paistoi ja järvi välkehti - kolme elävää taulua olivat jälleen mukavaa katseltavaa - nimittäin ne ikkunat. Tuuleskeli jonkin verran lounaan suunnalta.

Söimme aamupalaa  ja kahvia. Luin Jooelin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.

Daniel ennätti käydä onkeakin kokeilemassa. Laitoimme mökkiä lähtökuntoon ja tavaroita kasaan. Saatuamme ne veneeseen, suuntasimme puoliltapäivin kokan kohti Rasaniemen rantaa. Puolessavälissä huomasimme, että kylmälaukku ei ole mukana. Käännyimme takaisin ja soutelimme sen hakemaan. Mukavahan se oli soudella n. tunti kauniilla järvellä, leppeässä kesätuulessa.

Kun kamppeet olivat autossa ajelimme Heimolle ja Arjalle, muutaman kilometrin päähän - eli niille syntymätantereilleni, kirjaimellisesti. Olenhan syntynyt kotini kammarissa.

Joimme kahvia ja söimme hyviä tarjottavia. Kovin kauan emme olleetkaan. Mukava kuitenkin on tavata silloin tällöin.

Ajoimme kirkolle Teboilille - eli kantapaikkaamme - syömään.

Syönnin jälkeen suuntasimme kotia kohti. Veimme ensin Danielin kotiin ja tuliaiset sisko-Emilialle. Oli mukava olla Danielin kanssa saaressa. Tuntuipa Danielkin tykkäävän. Sanoi, että voisi olla vaikka kolme viikkoa.

Purettuamme kotona pakkausemme lähdin 19 jälkeen urheilukentälle 10 km rauhalliselle lenkille - joka toisen kilometrin kävelin ja joka toisen juoksin. Sää muuttui pilviseksi. 234 astetta. Päivällä 28.

Iltapalaa ja teetä.

Satoi kuuroista välillä ravakasti. Olivat ukkoskuuroja, sillä ukkonen jyrisi. 

Suviseuraohjelmaa olemme kuunnelleet Äänekosken Suviseuroista kesäseuraradion kautta. Sitä julistusta kuuntelee mielellään. Erityisesti nuorille oli myöhemmin illalla Laulutuokio, jossa lauloivat Siionin lauluja. Iso teltta kuulemma täynnä nuorisoa. Ei konsteja, eikä temppuja. Ei värivaloja ja savuja. On hienoa, että sellaista kristillisyyttä löytyy Suomesta.

Internet ei auennut. Siksipä kirjoittelinkin tämän "juttusen" seuraavana aamuna.

Siunausta!

Ps. "Herran Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne" (1. Kor. 16:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti