20180608

8.6.

Perjantai. Noustessamme -varsin myöhään - oli auringon puolella 12.6 astetta lämmintä. Pilvistä - surinko koetti pilvien raista näkyä. Kukapa ei haluaisi edes jollakin lailla näkyä. Taivas kyllä alkoi sinistyä ja pilvet muuttua vaaleiksi. 

Aamupalaa syötiin ja kahvia/hopeateetä juotiin. Luin Danielin kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Timolta tuli kuvia M-L:n älykkääseen puhelimeen tukkikasasta ja kenttäsirkkelistä kasan vierellä. Oli sahuri tullut paikalle ja alkoivat sahata puutavaraa. Sitä ihmettelee - liekö vanhuudesta johtuu - kun nuoret ihmiset koko ajan "painavat hommia eteenpäin." Ja työssäkin käyvät siinä sivussa. Timo ja Piakin ovat viime vuosien aikana kaiken aikaa tehneet "erilaisia projekteja." Sama muillakin perhekunnan perheillä. Deniksellä ja Terhi-Marjallakin: katonpesua, uunin purkamista ja uuden tekemistä, talon perustuksen vieren aukikaivamista kaivinkoneella ja sen salaojittamista - ja mitä siihen liittyykään - polttopuiden tekemistä ja hankkimista. Terolla ja Marilla kattoremonttia ja ulkovuorauksen uusimista. Mutta kait se on eteenpäin elävän mieli. Kuvia noista - ja muista - projekteista olemme aina saaneet katseltavaksi.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä asioilla. 

Palattuamme kotiin söimme kaupan pizzat - minä kahvin kanssa.

M-L:lla ollut tänään flunssainen olo.

Kävin urheilukentällä 7.2 km rauhallisella kävelylenkillä. Aurinkoista - lienee ollut 14 astetta lämmintä.

Kahvia.

Iltapalaa ja teetä luonnonkasveista.

Huomasimme, että Ykköset-lehdessä oli eri kellonaika - kuin julisteessa ja muissa ilmoituksissa - huomenna Saarijärven torilla olevalle Motoristikirkolle Oikea aika on klo 14, koska se oli julisteessa. Ykköset-lehden aika on väärä, koska se oli klo 16. Jos sen mukaan tulee, niin ei taida ennättää kunnolla esdes hatunjaolle.

Siunausta!

Ps. "Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta silkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?" (1: Joh. 3:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti