20180602

2.6.

Lauantai. Noustessani 26.8 astetta auringon puolella. Emilia pyöräili meille koulun todistustenjakotilaisuuden jälkeen todistus mukanaa. Sitä tutkittiin. Todistus oli hyvä. Mummin ja Emilian mentyä kylälle asioille söin minä aamupalaa ja join kahvia - takapihan puolella.

Niin meillä kolmella on sitten lentoliput varattuna "nuapurimuahan."

Denis oli tuonut peräkärryn tuonne polttopuiden luokse - oli käynyt sisälläkin, mutta en takahuoneessa ollessani tiennyt, että oli käynyt. Lastailin kärryyn kuormaa Terolle lupaamistani puista - huomenna kun on meno Tampereelle, niin menee taas puita sinne mukana. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat meille - olivat olleet perheenä pizzeriassa juhlistamassa koulun loppumista ja kesäloman alkamista. Sellaiset jutut ovat aina mukavia ja hyviä - ja niistä voi jäädä mukavia muistoja kaikille, lapsillekin. Daniel tuli vähän ennen muita pyörällään meille. Ennätti mättelemään puita kärryyn. Deniskin vielä vähän.

Söimme - ja takapihallahan sitä piti. Onhan se kesä.

Kävin vähän köpöttelemässä aurinkoisella urheilukentällä - ja lämmintäkin piisasi. M-L jäi tekemään voileipäkakkuja. 10 km lenkin kävelin. Ensin 5 km hiljaisemmin, välillä venyttelinkin. Toiset 5 km sitten yhtämittaisesti vähän kovempaa vauhtia.

Kotiin palattuani raapaisin pressusaunan kiukaan alle tulen. Käväisin tekemässä lehtevän vastankin kiukaan lämmitessä. Kun häkälöylyt oli heitetty ja pressu kehikon päälle kiskottu, menin löylyihin. Erinomaiset olivat löylyt. Vasta oli hyväntuoksuinen ja mukavan lehtevä kylpeä. Useasti piti löylyissä käydä ja välillä takapihan seinävieripenkillä vilvuutella. Tuuleskeli mukavasti.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien" (1. Joh. 2:1-2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti