20190401

1.4.

Siinähän se vaihtui taas kuukausikin - ja tämä ei ole aprillia.

Tänään on ilo sydämellisesti onnitella 16 v täyttävää Kuusjärven Miroa! Siitä sen jälleen huomaa kuinka nopeasti tuo aika kuluu - ihan äsken Miro oli sellainen pieni pojannappula, mutta nyt jo täysi-ikäisyys lähenee. Menee se pari vuotta aika nopsaan. On iloinen asia - näin isovanhempien suunnasta katsottuna - että on Miron kaltaisia lapsenlapsia! Parhainta mitä osaan toivoa ja rukoilla Mirolle - ja tietenkin kaikille lastenlapsille, niinkuin koko perhekunnalle - on se, että sydän voi säilyä puhtaana ja Jeesukselle kuuluvana. Eihän sitä kukaan muu voi puhtaana pitääkään kuin Hän. Silloin on myöskin halu kysyä elämäänsä Jumalalta suuntaa ja Hänen tahtonsa toteutumista elämäänsä. Elämää eläneenä tiedän sen, että parhainta elämä on vain Hänen johdatuksessaan. Mikä onkaan Jumalan tahto elämääsi nähden, Miro, se toteutuu ja tulee esille, kun rukoillen kuljet. Silloin ei tarvitse katua vuosien kuluttua. Minulla on "sellainen kutina", että saat olla mm. musiikin kautta Jumalan käytössä. Se tuo siunausta sinulle ja kauttasi toisille, mutta myös kunniaa Jumalalle. Rukoilemme mummin "kää" puolestasi - kuten toistenkin lastenlasten puolesta. Ja mikä parhainta, uskomme, että Jumala kuulee rukouksemme! Ole siunattu, Jeesuksen nimessä - niinkuin sinua onkin siunattu.

Noustuani Huhtikuun ensimmäiseen aamuun, keittelin kahvit ja otin sen kanssa vähän suuhunpantavaa. 

Kävin viemässä Danielin 9:ksi kouluun. Emilia on vielä kipeänä.

Palattuani aamupala jatkui. Luin 1. Timoteuskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Tänään olen ollut tekemisissä Sytykkeitä Rukouselämään 2. kanssa. Seuraava matka rajantaaksekin jo lähestyy. Edellinen vasta viime viikolla päättyi. Rukous on sen puolesta mm. menossa. Aina monenlaisia haasteita matkaan liittyy. Ei edes voi lähteä matkaan, jos ei voi lähteä.. On uskottava, että jos Jumala on asian takana, niin kaikki asiat järjestyvät.

13 kävin hakemassa Danielin koulusta. Menimme kylälle, Halpa-Halliin syömään. Mummi meni jo edeltä kävellen. oli miltei samaan aikaan perillä kuin mekin. Me vanhukset söimme seisovasta. Daniel otti pekonihampurilais-aterian. Emilia-siskolle ostimme myös hamppariaterian kotiin vietäväksi.

Jatkoin Sytykkeitä Rukouselämään 2. parissa. Viimeisen tekstin kirjoitin tänään. Kävin läpi kaikkia tekstejä, ettei nyt ainakaan ihan räikeitä kirjoitusvirheitä olisi. Mutta, hyvähän se on että tietty kansanomaisuus säilyy, ettei ole kovin liipatun tuntuinen. Kähvia välillä keittelin.

M-L taiteili koristeita kakkujen päälle, joita on luvannut tehdä.

Ter4hi-Marja ja denis käväisivät. Olisivat tulostaneet, mutta väri oli lopussa.

19.40. maissa lähdin 8.3 km kävely/juoksuhissuttelulenkille Tarvaalan suuntaan. 2-3 astetta lämmintä. Tuuli viileä. Hanget pelloilta vain kunnasti häviävät. 

Kuviakin saimme M-L:n älykkääseen puhelimeen Miron perheen keskeisistä synttäreistä. Mukavantuntuista perhemeininkiä. Meille muille on sitten toiset synttärit - sukulaissynttärit Miron vanhenemisen johdosta.

Olikohan eiliten, vai tänään, kun tuli mukavia kuvia Milenasta ja Minjasta leikkipaikassa..

Siunausta!

Ps. "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö" (Joh. 14:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti