20200611

11.6.

30.3 lämmintä noustessani uutenn päivään - auringonpuolen lukema. Sininen oli taivas ja joitakin valkoisia pilviä. Tänään on Impin nimipäivä. Ihan siksi kiinnitin huomiota asiaan, kun mielestäni nimi taitaa olla - ainakin nykyään - aika harvinainen. Mietin, tunnenko - tai olenko tuntenut - ketään Impi-nimellä varustettua ihmistä. Ja, kyllä, yksi tuli mieleen: Ollessani nuorisotyöntekijänä Myllykosken seurakunnassa 70-luvun puolivälissä ja hieman ennen sitä, otin hoitaakseni myös seurakunnan lähetyssihteerin tehtävät. Siellä oli silloin mukana aktiivinen lähetysihminen, jonka etunimi oli Impi. Sukunimenkin kyllä muistan. "Monenahan" sitä on ihminen eläissään. Että, tuollainenkin muistelus "pukkautui" mieleen.

Mutta, menempä tämän päivän joihinkin asioihin - pieniin sellaisiin, joista eivät kait "suht´normaalit" ihmiset viitsisi päivästä toiseen juuri kirjoitellakaan. Meitähän on kuitenkin "moneksi."Siksipä.

Aamupalaa ja kahvia tulin nauttineeksi taas takapihan puolella. Siellä on siksikin niin mukava "katastella" kun useita oravia kiipeilee puiden rungoilla ja oksilla aikamoisella vauhdilla - tehden välillä huimia hyppyjä, eivätkä kuitenkaan putoa. Välillä oravat lähe4styvät kirjosieppoparin pesäpönttöä. Kirjosieppo on kyllä valppaana. Se lentää nopeasti, kovalla vauhdilla, hyvin agressiivisesti, ihan kiinni oravaan. Ja oravan on lähdettävä. Olen välillä matkinut lintujen ääntä - kirjosieponkin. Silloin ne lentävät vähän kerrassaan lähemmäs ja pyörivät ja kuulostelevat. Lopulta kiinteästi tuijottaen minua. Yhden kerran lensi jo aivan kohti ja lensi mutkan n. puolen metrin päästä kasvojani. Sellaista(kin).

Luin takapihan puolella Aamoksen kirjaa.

Ajelimme M-L:n kanssa Höytiälle, "Timoille.". Kukkaruukkuja kasaantunut meille, niitä M-L vei sinne; siellä kun on kukkaihmisiä. Joimme terassilla - joka ei olekkaan mikään "postimerkkiterassi - mustikkapiirakka-jätski -kahvit. Katastelimme yhdessä ympäristöä. Kukka-, ym. istutuksia. Kateltavaa kun riittää, rakennuksista alkaen.

Palailtuamme kotiin söimme.

Kävin sen jälkeen urheilukentällä 5 km kävelyllä. 24 astetta lämmintä. 19 jälkeen tulin kotiin.

Lueskelin tänään tulleita lehtiä takapihan puolella.

Iltapalaksi söimme eilistä pizzaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa" (Jaak. 4:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti