20200626

26.6.

Mäntyluodossa heräilimme tänä aamuna. Daniel kävi aamukalassa yksin. Nyt ei tullut kaloja. Kun nousin, oli lämmintä 23 astetta. Tuuli luoteen suunnalta mukavasti vilvuutteli, mutta oli lämmintä, syödessämme aamupalaa ja juodessamme kahvia mökin kongilla. Sininen taivas.

M-L luki kohdan Raamatusta, niinkuin eilitenkin. Rukoilimme mökissä kolmisin.

Kävimme Danielin kanssa naapurisaaren "haukilahdessa". Minä soutumiehenä ja Daniel heitteli virvelillä. Vähän otti kiinni - ei vene kiviin, vaan hauki vieheeseen - mutta ei pysynyt. Samalla reissulla nostimme tyhjät katiskat pois järvestä odottelemaan seuraavia laskuja.

M-L oli jo laitellut mökkiä lähtökuntoon. Tavarat pakkauksiin ja veneeseen. Lähdimme saaresta klo 12.30 aurinkoiselle järvelle. Moottorilla ajoimme Rasaniemeen. Onhan se kesä nyt! Taitaisi sadekin tehdä hyvää? Kyllä.

Rasaniemestä ajelimme autolla Heimolle ja Arjalle - palautimme tulppa-avaimen, jonka eilen saimme lainaksi. Jonkinaikaa juttelimme varjossa istuskellen. Sitten vain kirkolle ja ensin TB:lle syömään - siellä oli tänään sen paikan parhain ruoka, niinkuin aina perjantaisin - tirripaisti.

Syötyämme menimme keskustaan, jätskikioskille. Sieltä kun sai kahvitkin, niin minä nautin jäätelöni sen kanssa.

Ajelimme Saarijärvelle. Autonmittari näytti 32 astetta lämmintä. Veimme Danielin kotiin. Kiitos Danielille "lukuisista" hauista! Kiitos myös Emilialle kukkien kastelusta saarimatkan aikana! Terhi-Marja antoi meille kasvimaistaan runsaasti vihreitä, maistuvia antimia. Kiitos! Kotona lämmintä varjossa 32 astetta

Kotona purkailimme pakkauksiamme. Lehtiäkin luettiin. Kahvitkin takapihalla juotiin.

Seurasimme Toivon festivaalia TV7:n kautta. Se oli hyväntuntuinen juttu. Ja jatkuu taas huomenna. Vapaakirkon kesäjuhlien tilalla heillä sellainen tänä kesänä Koronan takia.

On se vain kyllä aika lämmintä nyt!

Siunausta!

Ps. "Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana..." (Kol. 3:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti