20200605

5.6.

Mäntyluodossa nousimme uuteen päivään. Ohutta sadetta. Lämmintä 13 astetta. Tuuleskeli hieman.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hoosean kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä kolmisin - Daniel, M-L ja minä.

Kasailimme tavaroita ja kantelimme veneeseen.

12.30 maissa irtaannuimme saaresta jaajelimme moottorilla Rasaniemeen. Silloin oli sateeton hetki.

Tavarat autoon ja vene "teloille."

Ajelimme kirkolle - Kangasniemen. Menimme siellä ensin hautausmaalle. Veimme luonnonkukkia, jotka oli poimittu Rasaniementien varrelta, haudoille: Isän ja äidin haudalle - jossa ovat haudattuina myös isäni vanhemmat, sekä setäni, isän veli, toinen hauta, jolle kukkia veimme oli äitini vanhempien hauta, johon on haudattu myös enoni, sekä tätini, joka ihan äskettäin haudattiin, kolmas hauta oli setäni, isän veljen, ja hänen vaimonsa hauta. 

Hautausmaalta menimme torille, jossa "rantatgrilliin." Ostimme voimakkaasti maustetut "burgerit."

M-L käväisi Sokkarilla. Sitten järskikioskista jätskit, jotka pistelimme suihimme siinä kioskin parkkipaikalla.

Ajoimmke Saarijärvelle. Veimme ensin Danielin varusteineen kotiin. Hänellä olivat myös eilen iltaiset hauet mukana, vähän suolattuina, tuliaisiksi. Kiitos Danielille yhteisestä saaressa olosta! Mukava oli oll!. Kova kalamies on Daniel! Avulias ja kaikinpuolin huipputyyppi!"

Meilläkin ruohikko kasvanut ja kukkia ilmaantunut pihalle.  Purkailimme tavaramme. Luimme postit. Joimme kahvit. Niin on lehti kasvanut puihin, että on hyvän näkösuojan tehnyt meille.

Iltapalaa ja kahvia.

Siunausta!

Ps. "Mitä me tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?" (Room. 8:31).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti