20200620

20.6.

Juhannuspäivä. Hyvää juhannusta. 21.9 astetta lämmintä nousun aikaan auringon puolella. Pilovistä. Aamupalaa ja kahvia. Takapihalla.

Vähän tuli seuratuksi Kolarin Kesäjuhlia Fasebookin kautta. Helluntaiherätyksen nettilähetyksiä koronavuoden Juhannuskonferenssista ei ollenkaan.

Lueskelin hieman kirjaa.

14:ksi ajelimme M-L:n kanssa Kulhaan. Satoi vettä hiukan ennen sinne tuloa vähän. Siellä vain aurinko paistoi. Paikalla olivat: Daniel, jonka 13 v syntymäpäivä oli 18.6. - ja synttäreitä juhlittiin nyt Kulhassa - Emilia, Terhi-Marja ja Denis. Tero, Mari, Eelis ja Nooa, Timo, Pia, Milena ja Minja, mummi ja vaari. Daniel sai lahjoja. Lauloimme onnittelulaulun. Pidin pienen syntymäpäiväpuheen Danielille. Rukoilimmekin. Denis grillaili makkaroita ja keitteli kahvia kaasugrillillä. Makkaroita söimme salaatin kanssa. Kahvin kanssa täytekakkua, ym. Tarjoilut olivat hyvät. Osa kävi uimassa: Ainakin Daniel, Milena, Minja, Nooa, Timo ja Tero. Paikka oli - on - mukava ja sää erinomainen. Vieläkin Danielille sydämellisiä onnitteluja ja taivaan Isän siunausta, "kääntyessäsi" neljännelletoista vuodelle! Pyydä aina johdatusta taivaan Isältä elämääsi ja älä koskaan unohda Jeesusta!

19.10 olimme kotona synttäripäivästä.

Seurasimme tilaisuutta Kolarin kesäjuhlilta.

Iltapalaa. Lueskelin kirjaa. Torkuin.

Siunausta!

Ps. "Hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen, hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti. Amen" (Juuda1:24-25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti