20200622

22.6.

33.5 astetta lämmintä auringon puolella nousun aikaan. Sininen taivas. Tuulenvirettä vähän. Aamupalaa ja kahvia, osittain takapihalla. Luin Miikan kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Katsoin, miksi venemoottori ei käynnistynyt viimeksi järvellä. Sain käyntiin. Nyhdin takapihan reunamilta "lupiineja" - niiden ei halua leviävän. Hyvin ne ovatkin pysyneet kurissa. Nakkelin puita liiterin oviaukon ulkopuolelta liiteriin - oli "sillä siis nimittäin" toinen pino kaatunut ja puita sinkoillut ulkopuolelle. Laitoin myös muutaman riman takapihan oven edustalla olevaan "ralliin", lahonneiden tilalle. Pian olisi tehtävä kaikki uudestaan. Eli niikuin mitään työtä ei tullut tehtyä; tuollaisia "käpsästelyjä" vain.

Kahvia takapihalla.

Kävin urheilukentällä 10 km kävelyllä. Ihan sininen taivas, jolta aurinko antoi paistettaan. Lienee ollut ainakin lähellä 30 lämpötila. Runsaasti join lenkin aikana. Juttelin yhden hammaslääkäriopiskelijan kanssa, joka on muutaman viikon alansa töissä Saarijärvellä. Sain myös todistaa hänelle ja puhua hetken hengellisistä asioista.

Söimme takapihalla.

On tämä kesäaika sellaista aikaa, jolloin koko kesän ajan tulee uusia ja uusia kukkia esittelemään kauneuttaan. On hienoa, että ne eivät samaan aikaan tule kukoistukseensa, vaan peräjälkeen. Vielä tulee uusia ihailtavia. Tuossa pressusaunan kehikon vieressä kukkii juuri parhaillaan kasvi, jonka M-L oli netistä tunnistavinaan Koiranheisipuuksi. Siinä on harvinaisen kauniita kukkia.

Olen vienyt takapihan reunassa olevan kannon päälle omenan kuoret ja kannat. Pieni orava siinä aina istuu ja herkuttelee niillä. Aina ne häviävät.

Tuli kuva aika isosta hauenvonkaleesta M-L:n "älykkääseen puhelimeen" - Daniel oli sen saanut ensimmäisellä heitolla uudella virvelillään.

Kuuntelin netin kautta kaksi Opetuslapseuskoulun opetusta. Nimittäin loppuosa Opetuslapseuskoulusta, johon viime syksystä alkaen olen osallistunut, suoritetaan netin kautta kotioloissa - ei yhteenkokoontumisina.

Seurasin uutisia Suomesta ja Israelista.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään" (Joh. 5:24).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti