20200607

7.6.

Sydämelliset 70 v-onnittelut Mannisen Salmelle, tänään olevan syntymäpäivän johdosta! Parkkosen Suville ja Eriksonin Suville sydämelliset nimipäiväonnittelut!

Sunnuntaitahan me elämme tänään. Ei herätty varahin. Lämmintä nousun aikaan 17.6 astetta. Kova tuuli. Valko- ja tummempiakin pilviä silloin.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Jooelin kirjaa. M-L luki kohdan kahdesta hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tänään oli jo meidänkin seurakunnassa tilaisuus rukoushuoneella - maassa vallitysevin koronarajoituksin. Emme menneet tilaisuuteen, koska kuulumme 79+ ns. riskiryhmään. Nyt ei voinut katsoa tänään kokousta, niinkuin pelkkää nettilähetystä. Joten ei tullut muutakaan katsottua - olisihan niitä löytynyt.

Uutisten "tsekkailua."

Kahvia.

Kävin viemässä Salmelle 70 v-onnittelut. Samalla tein 5 km kävelyn urheilukentällä. Välillä paistoi aurinkokin, mutta pilvistä oli yleensä ottaen.

Ruokaa ja kahvia.

Seurailin Lahdessa pidettyjä yleisurheilukilpailuja, joissa niissäkin sai olla katsomossa vain enintään 500 henkeä.

Uutisia.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin Globaalia rukousiltaa TV7Plussan kautta.

Siunausta!

Ps. "Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatyukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut" (2. Tim. 3:16-17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti