20200630

30.6.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Veikko Vertaiselle - työtoverille, sekä Martti Neittaanmäelle!

Viimeistä viedään - nimittäin päivää kesäkuussa. 15.4 oli lämmintä silloin kun nousimme. Nyt oli tullut sitä kaivattua vettä. Jo iltayöstä kuului katto kohisevan.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Naahumin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10 maissa hain Danielin mukaan ja ajelimme Äänekoskelle. Kävimme Deniksen asialla; hakemassa heidän autoonsa osan, että pääsee vaihtamaan sitä kun tulee töistä. Samalla kävimme sukulaiskylässä. Satoi vettä koko reissun ajan.

Kahvia.

Kävin urheilukentällä 5.2 km lenkillä. Vuorotellen kävelin ja "juostahissuttelin" 200 m. Koko ajan hieman ripeksi vettä. Mukava, raikas, sää. Keräsin vähän kukkia urheilukentän penkasta ja toin kotiin - kolmea lajia. Kauneimmat niistä olivat kissankelloja.

Ruokaa ja kahvia.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 45.

Timo, Milena ja Minja tulivat kylään. Joimme kahvit. Kävimme Timon kanssa saunassa. Söimme iltapalaa. Välillä satoi kovasti. Terhi-Marja ja Emiliakin käväisivät. Myöhemmin myös Denis ja Emilia, jotka toivat asuntovaunun sen katokseen.

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet hänen nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vielä palvelette" (Hebr. 6:10).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti