20200919

19.9.

Sydämelliset onnittelut - vielä tässäkin - täältä meiltä, Salmen Ullalle, Enontekiölle, tänään olevan syntymäpäivän johdosta! 

8.0 astetta lämmintä noustessani lauantaihin.Aurinko paistoi siniseltä taivaalta.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Denis kävi hakemassa automme. Meni Kalmariin vaihtamaan siihen toisen rikkimenneen vetonivelen kumin.

Menin Deniksen autolla rankapalstalleni hommailemaan. Olihan siellä säänkin puolesta mukava "toimitella," Kasailemista, karsimista ja katkomista.

Mretsässä olin puhelinyhteydessä velimies-Heimon kanssa "kotipalkisille."

Näin kun kaksi ihmistä tuli palstan alkupäähän, mutta en siinä vaiheessa tunnistanut ketä. Olivat Terhi-Marja ja Emilia. Tulivat tuomaan minulle Deniksen viestiä. Hän oli yritellytr soittaa minulle, mutta minun puhelin oli äänettömällä - vaikka se oliiin taskussa. Toivat viestiä, että meijjän autossa on sisempikin suojuskumi vetoakselissa rikki. Denis oli soittanut Jyväskylään Motonettiin ja siellä olisi sellainen kumi, joka minun pitäisi hakea. Niimpä lähdin sieltä liikenteeseen. Kävin hakemassa kotoa rahapussin ja suuntasin metsävaatteissa "isoon maalikylään." Sieltähän se 17 euron kumi löytyi. Ajelin sen kanssa Kalmariin, jossa Denis autoamme korjasi. Olivat Laurin kanssa minullekin makkaran varanneet. Paistelin sen siinä tulilla. Ajelin kotiin.

Ruokaa ja kahvia. M-L oli paistanut VHH-pannaria.

Lueskelin kirjaa.

Laitoin saunan lämmite vähän ennen kuin Timo, Milena ja Daniel tulivat meille. Olivat Saarijärven helluntaiseurakunnan nuortenillassa, jossa Timo oli johtamassa ylistystä. Kävimme Timon kanssa saunan löylyissä. Sen jälkeen joimme teetä ja söimme pizzaa, sekä VHH-pannukakkua.

Timo rukoili minun kipeän akillesjänteeni ja myös toisen kipeän jalan puolesta.

Tähtinen taivas.

Seurailin uutiset Israelista ja muualta

xxxxx

Tähän jatkoksi taas meille "nykyihmisille" terveellistä tekstiä:

"On aivan helppoa erottaa vahva seurakunta heikosta. Vahva seurakunta on lapsia synnyttävä keskus. Sieluja pelastuu, opetuslapset lisääntyvät kellon ympäri ja seurakunta kuhisee toimeliaana.Uskovilla ei ole aikaa istuskellakiistelemässä toistensa kanssa. Heillä on kädet täynnä työtä heidän yrittäessään siivota vastasyntyneiden lasten sotkut ja samalla lämmittäessään yhä uusia maitopulloja ruokintaa varten! ...

... Uskovan "normaalia" kristillisyyttä on varmaan se, kun elämme Jumalan Sanaan pohjautuvan seurakuntaelämän mukaisesti.... heillä oli sitä minkä pitäisi olla normaalia jokaiselle seurakunnalle, joka väittää olevansa lunastettu Jeesuksen kalliilla verellä! He olivat meille mittapuuna. Nykymaailmankirkoissa,Kiinan seurakunta mukaan luettuna,on paljon epänormaalia ja epäraamatullista. Langetkaamme polvillemme etsimään Herran apua, jottaeläisimme todeksi sen, minkä hän katsoo normaaliksi kristillisyydeksi" (Peter Xa Yongzen todistus, kirjasta Paul Hattaway, Takaisiun Jerusalemiin, Avainmedia 2005, s. 78, 79).

Siunausta!

Ps. "Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien" (Sananl. 3:5-6). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti