20200920

20.9.


Aurinkohan se paistoi uuteen päivään noustessani. 

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.

Luin Luukkaan evankeliumia.

Ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Salmen haimme mukaan. Loppuosaan ennätin alakerrassa olevaan rukoushetkeen. Pari ihmistä.

11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Sen johti Timo Ahola. Antti Pietilä käytti puheenvuoron. Saarnan piti Anne Hyppönen. Musiikissa oli Inkeri Riihinen. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa keittolounas kahveineen.

Iltapäivällä kotosalla lueskelin kirjaa, juoskentelin kahvia ja takkaankin tulen tuikkailin.

Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät.

Iltapalaa ja teetä.

Uutisten seuraamista.

Katsoimme M-L:n kanssa  TV7:lta taltioinnin tilaisuudesta, joka oli eilen illalla tuossa meidän naapurissa. Puhujana oli Pirkko Vesavaara. Ohjelman nimi TV7:ssa on: Herätys. Oli hyvä tilaisuus. Lauluryhmän, joka tilaisuudessa lauloi, kyllä kutsuisin johonkin tilaisuuteen Saarijärvelle uudestaan, jos vain yhteystiedot löytyisi - ja kyllähän net ovat löydettävissä. Hyviä lauluja, joissa aisti Pyhän Hengen osallisuuden.

xxxxx

Tähän loppuosaan haluan kirjoittaa asiaa, joka puhuttelee ainakin minua - ja osoittaa tietä sinne, mistä olemme luisuneet pois:

"Olemme havainneet,  että monilla lännen kristityilla on ylenpalttisesti maallista omaisuutta, mutta silti he elävät lamaannuksen tilassa. Kultaa ja hopeaa heillä on, mutta he eivät nouse ja kävele Jeesuksen nimessä. Kiinassa vain harvoilla meistä on omaisuutta pidättelemässä, joten mikään ei estä meitä lähtemästä Herran työhön. ... Me emme pysty järjestämään isoja ohjelmia tai hienoja evankelioimisesityksiä. Meillä on annettavana vain Jeesus" (Paul Hattaway, Takaisin jerusalemiin, Avainmedia 2005, s. 106).

Siunausta!

Ps. "Herra antoi, Herra otti, kiitetty olkoon Herran nimi" (Job. 2:10).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti