20200922

22.9.

8.0 astetta lämmintä noustessani. Harmaata.Aurinko näkyi.

 Aamupalaa jakahvia.

Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tinvähän evästä ja laitoin kahvia termokseen. Menin rankahommiin. Kyllä oli hieno sää ja syyskuinen metsä. Valmiiksi kaadettuja leppiä karsin vesurilla ja kasailin. Sellaista se oli tämän päivän työ. Välillä join kahvia ja söin eväitä.

Ennen 17.30 olin kotona. 

Ruokaa. M-L oli leiponut tänään sämpylöitä ja VHH-omenapaistosta.

Kävin saunassa.

Join saunakahvit - oikein "lettivehnäsen kanssa."

Kuuntelin Marttyyrien Ääni-järjestön ohjelman Radio-Patmoksesta. Siinä Juhani Huotari haastatteli Timo Soinia. Oli kyllä Timolla hyviä ja raamatullisia mielipiteitä.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutiset - myös Israelin.

xxxxx

Jatkoon laitan "tervettä tekstiä" meille kaikille:

"Kun kristityt ovat vakituisesti sitoutuneet aitoon evankelioimistyöhön, he antavat ulospäin eivätkä vain ota itselleen, ja niinpä he tarvitsevat enemmän hengellistä ravintoa saadakseen korvatuksi sen, mitä ovat antaneet pois. Syntyy hengellinen virtaus sisään ja ulos, ja ne hämähäkinseitit ja hengelliset sairaudet, jotka helposti pesiytyvät uskovien elämään, huuhtoutuvat pois. Kun ihmiset keskittyvät muiden tarpeisiin, jää vähemmän tilaisuuksia istuskella valittamassa, juoruilemassa ja panettelemassa toisia. Sen sijaan että ihmiset arvostelisivat saarnojasi, he alkavat totella Jumalan Sanaa ja muuttua itsekin eläviksi todistajiksi maailmalle. Raamattu lakkaa olemasta tiedon kirja ja tulee elämän kirjaksi" (Paul Hattaway, Takaisin Jerusalemiin, Avainmedia 2005, s. 152).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti