20200903

3.9.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä Aholan Soilelle!

7 jälkeen oli lämmintä 9.4 astetta. Harmaa taivas. Tyyntä. 

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Markuken evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä ostamassa pistokkeen autoon - että alkavat peräkärryjen, kuten matkailuvaunun, valot pelaamaan. Ostin myös öljyä ja öljynputsarin öljynvaihtoa varten

Tein vähän evästä ja laitoin kahvia termokseen. menin rankapalstalleni hommiin. Tänäänkin vain sahasin ja katkoin koko ajan. Paita ja päällyspusero olivat tänäänkin märkiä - eikä sateesta.

13.30 maissa tulin metsästä kotiin. 

Ruokaa.

Kävin saunassa.

Kahvia.

15:ksi menin Denikselle. Olimme sopineet, että hän laittaa uuden pistokkeen autoomme, sekä vaihtaa moottoriöljyt. Niin tapahtui. Kiitos Denikselle!

M-L oli leiponut hyviä pikkuleipiä - en oikeaa nimeä tässä nyt hoksi. Hyviä olivat kahvin kanssa - ja jätskin.

M-L parturoi minua - myös vähän pidemmäksi venähtänyttä partaa ajeli pois.

Denis ja Rautasen Jussi käväisivät.Vielä varmisrtelivat, että uusi pistoke toimii ja asuntovaunun valot "palelevat." Ja kyllähän net. Denis vielä juotti johtoja, että hyvin pysyvät.

Kuuntelin Patmosta.

Iltapalaa ja kahvi, ynnä teetä.

Uutisten seuraamista.

Haluan jatkoksi lainata tekstiä asiasta, jota ei aina tule ajatelluksi - eivät uskovatkaan:

"... Tässä piilee avainasia. Israel on maapallon ainoa valtio, Jerusalem ainoa kaupunki ja juutalaiset ainoa kansa, joka syntyi ja muodostui suorassa liitossa Jumalan kanssa! ... Israelin perusti Jumala, joka lähestyi ihmistä! Tämä hebrealainen liitto perustui Jumalan suunnitelmalle, tehdä nimensä asuinsijaksi Jerusalem ja valitsemansa kansa. 

... Tiedämme, että Israel, Jerusalem ja hebrealaisetolivat Jumalan liiton valtio, kaupunki ja kansa. Miten Jumala suhtautuu siihen, kun maailman johtajat, Yhdysvaltain presidentti mukaan luettuna, vaativat Israelia luovuttamaan itsensä Jumalan lupaamaa maata rauhan nimissä ihmisille, joiden pyrkimyksenä on tuhota koko juutalaisvaltio?

... Ennen vuoden 1967 kuuden päivän sotaa Jerusalem oli jakautunut Itä- ja Länsi-Jerusalemiin, joista läntinen kuului juutalaisille ja itäinen oli Jordaniaa. Sodan jälkeen Jordania menetti Jerusalemin ja koko Jordanin Länsirannan hallinnan ja maat liitettiin Israeliin. Siitä lähtien palestiinalaiset ovat himoinneet takaisin Länsirantaa (muinaista Juudeaa ja Samariaa), mutta he ovat myös päättäneet, että uuden palestiinalaisvaltion pääkaupungiksi tulisi Jerusalem. Jopa Washingtonissa on niitä, jotka eivät juurikaan tiedä Raamatun profetioista ja Jumalan liitoista ja jotka vaativat, että Israel vetäytyy vuoden 1967 rajoille.

Jumalan varoitus johtajille

... Israelia ei ollut olemassa kansakuntana 70 jKr. vuoteen 1948 asti, eikä juutalaisillaollut kotimaata ... Millekään kansalle ei ollut annettu varoitusta siitä, kuinka Jumala tuomitsee sen, jos juutralaiset eivät olleet läsnä maassa.Mutta kun Jumala kokosi Israelin vankeudesta toisen kerran ja toi heidät maahan, Hän tuomitsisi ankarasti sen, joka yrittäisi jakaa maan uudelleen ... Kun juutalaiset muodostivat uudelleen Israelin vuonna 1948, yhdistivät Jerusalemin pääkaupungiksi 1967 ja liittivät alkuperäisen Luvatun maan Israelin vuoden 1948 rajoihin mukaan, <Jumala uudisti lupauksensa Aabrahamuille ja Daavidille. Kun maailman johtajat vaativat maan jakoa, he itseasiassa asettuvat vastustamaan liittoa, jonka Jumala on sinetöinyt omalla nimellään!

... Niinpä Kaikkivaltia on voinut kiinnittää liiton vastaisten johtajien huomion asiaan vain sallimalla näiden omien kansojen kärsiä jollakin tapaa taloudellisesti. Kun USA:n presidentti tai korkea johtaja on vuosien varrella esittänyt julkisia vaatimuksia Israelille luovuttaa maata tai vetäytyä sille luvatulta alueelta, kansa on yleensä 72 tunnin sisällä kokenut vakavan sääilmiön, joka on aiheuttanut paljon tuhoa ja vienyt varoja vaurioiden korjauksiin.

... Pitäkööt nykyiset ja tulevat johtajat kuitenkin varansa. Vaatimalla liiton maan jakoa he pitävät pilkkanaan Israelille, Jerusalemille ja juutralaisille annettuja lupauksia, jotka on sinetöity uhrieläinten verellä ja hebrealaisten poikalasten ympärileikkauksen verellä" (Perry Stone, Peto on vapaana, s. 115-119, Kuva ja Sana 2011).

Siunausta!

Ps. "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani" (2. Kor. 6:14-16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti