20200926

26.9.

6.30 nousin .Harmaa taivas. Aamupalaa ja kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. Rukousta.

(8:ksi menin hakemaan Deniksen kyytiin.  Ajelimme Nivalaan Pihtiputaan Shellillä "juopasimme" kahvit.

Nivalaan menimme katsomaan yhtä asuntoautoa, jota yksityinen oli myymässä. Siisti peli. Fiat LMC. Koeajot. Ajelimme vielä Deniksen kanssa hakemaan Ylivieskasta yhdestä talosta - samaan kauppaan - toiset renkaat autoon. Palattuamme auto vaihtoi omistajaa. Joimme kahvit. Myyjä oli pian paikalle tulomme jälkeen osoittautunut uskovaiseksi, lestadiolaiseksi. Ojensin hänelle kirjoittamani vihkosen: Jumalalla on sinulle asiasa-vihkosen, lähtiessämme ajelemaan kotia kohti.Denis ajoi asuntoautoa ja minä meijjänbiiliä. Yhteiseksihän se asuntoauto hommattiin - Deniksen perheelle, sekä mummille ja vaarille.

Paluumatkalla pysähdyimme Haapajärven ABC:llä syömässä hampurilaisateriat - tarjous: 2 ateriaa 10 eurolla.

18 ennen olimme kotona. Söin M-L:n tekemää hyvää kaalilaatikkoa puolukoiden kanssa.

Menimme "Terheille." M-l uutta vanhaa auto katsomaan ja minä saunaan deniksen kanssa. Ennen saunaan menoa joimme kahvit.

Siinäpä sitä onkin Emilialla ja danielilla keksimistä, että mikä kutsumanimeksi asuntoautolle?

Tultuamme kotiin torkuin sohvalla.

Iltapalaa ja teetä.

xxxxx

Jatkoksi "terveellisiä sanoja" meille:

"Pastorit, seurakuntanne täytyy lähteä kiireesti kalaan, koska juuri sitä seurakunnan on määrä tehdä. Jeesus ei tahtonut kansansa tulevan eristyneeksi ja istuvan vain opettamassa toisiaan. Johtajan tehtävänä ei myöskään ole se, että käyttäisi kaiken aikansa seurakunnan ongelmien ratkomiseen. Tietysti ongelmia riittää aina Jeesuksen paluuseen asti, mutta ne eivät saa nujertaa sinua. Sen sijaan sinun tulisi nähdäne tilaisuuksina paikata verkkoja, niin että voit lähteä kalastamaan sieluja vahvemmalla nuotalla" (Paul Hattaway, Takaisin Jerusalemiinb, Avainmedia 2005, s. 161). 

Siunausta!

Ps. "´Älä pelkää. Tästä lähtien sinä olet ihmisten kalastaja.´ He vetivät veneet maihin ja jättäen kaiken lähtivät seuraamaan Jeesusta" (Luuyk. 5:10-11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti