20200924

24.9.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Jaskarin Erkille, täältä meiltä! Muistissa ovat yhteiset hengelliset tilaisuudet Enontekiön kylillä, sekä moottorikelkkareissut tuntureissa ja selkosilla! Hyviä muistoja. Elettyä elämää.

11.7 astetta lämmintä nousaun aikaan. Taivas oli harmaa.

Aamupalaa ja kahvia. Kannattaako tuota nyt ilmoittaa? Kyllähän se - jos kuuluu elämään.

Luin Luukkaan evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin vähän evästä pussiin ja kahvia termokseen. Suuntasin "rankaretkelle." Metsä oli värikäs. Sää oikein mukava. Karsin ja kasasin - jokainen ranka kasvatti kasaa. Se kasaaminen on kuin "hedelmän korjuuta." Rauhallisesti siellä vuolija käpsästeli ja siemaili välillä kahvia.

Hyvissäajoin tulin kotiin - ennen 16. Matkalla otin auton perään Deniksen kärryn.

Ruokaa ja kahvia.

17 olimme sopineet Deniksen kanssa, että laitamme helluntairukoushuoneen varastosta penkkejä, ym kalustoa kyytiin huomista nuotioiltaa varten. Niimpä tehimme.

Patmos-Radion kuuntelua - kun oli mielenkiintoista kuultavaa - ja vähän torkkumistakin.

Kävin saunassa.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasin uutiset - myös Israelia koskevat.

xxxxx

Jatkoksi jotain meille nykypäivän eläjille niin kovin tärkeää:

"... Kristitty, tuntuuko sinusta samalta kuin Pietarista? Oletko vakuuttunut, ettei koko järvessä ole enää yhtään kalaa jäljellä? Ovatko seurakuntasi ohjelmat epäonnistuneet uusien kalojen pyynnissä jo niin kauan,että mieluummin peseskelette rantatöyräällä verkkojanne,koska yksikinepäonnistunut kalaretkilisää olisiliikaa? Monet kirkot ovatluopuneet evankelioinnista,koska "sitä yritettiin,muttei se toiminut".

Ethän petä itseäsi ajatuttelemalla, ettei järvessä ole kalaa! Olemme kuulleet sellaisia lausumia kuin: "Kukaaneiole täälläpäin enää kiinnostunut evankeliumista." Tämä on Saatanan valhe. Järvessä on runsaasti kalaa. Kalakannan vähyys ei ole koskaan ongelmana.Ongelma löytyy meistä ja meidän tehottomista kalastusmenetelmistämme! Ovatkohan nuottamme edes käyneet vedessä"! (Paul Hattaway, Takaisin Jerusalemiin, Avainmedia 2005, s. 159).

Tervetuloa huomenna Saarijärven torille, Nuotioiltaan, maistelemaan nokipannukahvia, raiskäleitä ja grillattuja makkaroita! Ja onhan siellä hengen ravintoakin. Tapaamisiin torilla!

Siunausta!

Ps. "Simon Pietari meni veneeseen ja veti verkon maihin. Se oli täynnä isoja kaloja, mutta vaikka kaloja oli paljon - kaikkiaan sataviisikymmentäkolme - ei verkko revennyt" (Joh. 21:11).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti