20210417

17.4.2021.

Lauantai.16.7 astetta lämmintä nousun aikaan auringon puolella. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Rukousta.

Kävimme kylällä, M-L kaupassa.

Kahvia.

Kävin aurinkoisella urheilukentällä 10 km kävely/rukouslenkillä. 330 m radasta nyt jo sulana. Sinne tuli pariskunta tarjoiluiden kera. Olivatkohan Kivijärveltä. Odottelivat parista suunnasta - kauempaa - sukulaisiaan tulevaksi myös paikalle viettämään 21 v sukulaistytön synttäreitä. Koronan takia tällaiseen ratkaisuun päätyneet. Juttelin tämän pariskunnan kanssa ja sain kertoa elämän tärkeimmästä asiasta. Ei ollut oikein vastaanottoa, mutta ei mitään vastakkainasetteluakaan. Kävellessäni lenkkiäni halusi mies jutella minun kanssani muista asioista.

Palattuani kotiin oli lohisoppa odottamassa. Ja kyllä se hyvää olikin. Kahvia jälkiruuaksi oikein peruspullan kanssa.

Lueskelin kirjaa. M-L seurasi kuninkaallisia hautajaisia Englannista.

Poljeskelin kuntopyörää 30 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Kävin saunassa.

Iltapalaa ja teetä. Denis toi meille kaloja. Olivat juuri pyydettyjä. Niin se taas makaavankin kissan suuhun taas hiiri juoksi.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Autuas on jokainen, joka pelkää Herraa, joka vaeltaa hänen teillänsä. Sinä saat nauttia kättesi ansion; onnellinen sinä, sinun käy hyvin! Niin kuin hedelmällinen viiniköynnös on sinun emäntäsi sinun huoneesi perällä, niin kuin öljypuun vesat ovat sinun lapsesi sinun pöytäsi ympärillä. Sillä katso, näin siunataan mies, joka Herraa pelkää. Siunatkoon Herra sinua Siionista, niin sinä saat kaikkina elinpäivinäsi nähdä Jerusalemin onnellisena, saat nähdä lastesi lapset. Rauha Israelille!" (Ps. 128:1-6).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti