20210418

18.4.2021.

Sydämelliset onnittelumme vielä tässäkin Pirkko Inkiläiselle, Marja-Leenan serkulle, Kanadaan, sekä Suvi Eriksonille ja Esa Taipalukselle! 

Sunnuntai. Kun siihen saipi nousta oli jo lämmintä auringon puolella 4.6 astetta. Sininen taivas - oikein kuin sunnuntaiaamu parhaissa kuvitelmissa.

Aamupalaa ja kahvia kaikessa rauhassa. Luin Ilmestyskirjaa. Rukkoustakin.

Lähdin tilaisuuteen "kotseurakuntaan" - Saarijärven helluntaiseurakunta. Salme viikolla otteli yhteyttä, että haluaisi kokoukseen. Niimpä ilmoittauduimme - sekun on nyt sellainen aika, että ilmoittautua pittää, jos haluaapi kokkoukseen mennä. Kymmenen henkeä kun saapi olla yläkerrassa ja kymmenen alakerrassa, jos sinnekin sattuupi väkeä riittämään. Kävin hakasemassa Salmen ja ajelimme rukoushuoneelle 11:ksi. Tilaisuuden jälkeen sitten kotiin. Sellaisia alle tunnin kokouksia nykyään - neljä peräkkäin ilmoitettu.

Kahvia.

Kävin urheilukentän aurinkoisella radalla 10 km kävely/rukouslenkillä - eikä se mitään hurskastelua ole. 

Ruokaa ja kahvia.

Rautasen Tuija ja Jussi kävivät. Jutusteltiin ja kahvisteltiin.

18 maissa kävivät Terhi-Marja, Denis ja Emilia tuomassa Timolle "kompuran", kompressorin. Timo kun tulossa meille myös.

Pianpa - ihan kohta - saapuivat Timo, Pia, Milena ja Minjakin meille. Timo harjoituksista - levyä varten lauluja harjoittelevat - ja muut mökiltä mamman luota. Timon kanssa saunoimme. otimme sen jälkeen iltapalaa, kahvia/teetä/mehua.

20.30 maissa lähtivät "omat."

Seurasin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Ja jos hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy" (Gal. 6:9). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti