20160719

19.7.

Suhteellisen aurinkoiseen aamuunhan sitä sai tänään heräillä - ja vieläpä omasta sängystä taasen.Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa olivat meillä myös eilisestä lähtien. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Ilmestyskirjaa.

Päivällä kävimme Summassaaren hotellin rannassa. Kaunis auringonpaiste. Tero, Eelis ja Nooa uivat. Voisi sanoa, että Aarokin ui. Sillä nääs nimittäin sanoin Milkalle, että jos työnnät Aaron laiturilta järveen, niin saat 10 euroa. Samoin Aarolle, että jos työnnät Milkan järveen, niin saat 10 euroa. Milka sai yllätettyä Aaron ja tyrkkäsi hänet laiturilta järveen - ja minä menetin 10 euroa.

Pia ja Milena tulivat hakemaan Milkaa. Annoin Milenalle Venäjän tuliaisina pienen astia-kaluston - toiset lastenlapset saivat vähän erikoisia karkkeja. 

Söimme pian yhdessä - ja kohta joimme myös täytekakkukahvit. Tänään on nimittäin Timon ja Pian 18 v-hääpäivä. Sydämelliset onnittelut vielä täskii! Siunausta hyviin tuleviin avioliittovuosiin! Timo ei päässyt tänne, kun oli töissä.

Kävimme urheilukentällä. Tero, Aaro, Eelis ja Nooa pelasivat jalkapalloa - mukaan liittyi myös kolme pakolaisperheiden lasta. Minä tein samaan aikaan 8.2 km "kävelynomaisen" lenkin.

Takapihan pressusaunan kiukaan alle olin lauittanut myöskin tulen. M-L laitteli sinä aikana "pökköä pesään" kun olimme kentällä.

Pääsimmekin pian pressusaunan löylyihin Teron ja Aaron kanssa. Löylyt olivat hyvät ja vastakin oli.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Tero perheineen lähti 21.30 maissa kotia kohti.

Tänään kirjoitimme alle uuden vuokrasopimuksen - tähän samaan taloon. Vuokraisäntä vaihtuu, koska talon omistaja on vaihtunut. 

"Jos kerran tahdomme maistaa sitä iloa, mikä täytti Jeesuksen, täytyy meidän sitä etsiä sieltä, mistä hän sen löysi. Ja mistä hän löysi sen? Jumalasta, Jumalan tahdosta ja työstä. Hänen huulensa eivät puhuneet paljoa hänen ilostaan Jumalassa, mutta hänen elämänsä todisti siitä. Ja hän tahtoo, että mekin tulemme osallisiksi ilosta" (J. Figgis).

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!" (Joh. 1:29).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti