20160720

20.7.

Ja aurinko paistoi niin kauniisti noustessamme uuteen päivään. Lämmin päivä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä. Reissulla varasin Saarijärven torin käyttöömme nuotioiltaa varten. Elotulet kutsuvat - NUOTIOILTA saarijärven torilla pe. 19.8.2016. klo 18. Lettuja, nokipannukahvia, makkaraa, erilaista nuotioohjelmaa, juontelu ja puhe Jouko Kuusjärvi. Laitahan korvan taakse ja tule. Kannattaa sitten myös pyytää muita runsaasti mukaan.

Mennessäni kyläreissullani yhteen kauppaan - mielessäni oli mennä johonkin kolmesta kaupasta hakemaan tiettyä juttua, ja valitsin tuon yhden - tapasin ennen kauppaan menoa yhden pariskunnan. Sellaisen pariskunnan jonka puolesta olemme rukoilleet miltei päivittäin jo jonkin aikaa - tänä aamunakin. Sain jutella heidän kanssaan. Rukouksia on kuultu.

Kävelin ruohonleikkurin perässä pitkin pihapiiriä - ja aurinko paistoi.

Söimme ja joimme kahvia.

Istuin parturissa takapihallamme - M-L siisti päänuppiani ja partaani. 

Kävin tekemässä jonkin vastan tuossa yhdellä puolella pihaamme. "Sattui" olemaan siinä reitillä juuri silloin kun menin uusi vuokraisäntämme. Tuli juttusille. Sain todistaa hänelle. Koin selkeänä Jumalan antamana mahdollisuutena. 

19:ksi ajelin helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle Rukousiltaan. 10 henkeä. Puhuin siellä. Hannu Parkkonen pyysi eilen illalla niin tekemään.

Tultuani kotiin rukousillasta, olivat meillä Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Daniel, jotka olivat juuri tulleet Venäjältä. Mukava oli tavata. Meillä olivat myös Timo ja Milena käväisemässä. Mukava oli tavata. Muuten olisikin tullut pitkä tauko näkemisissä molempien meillä olleiden perheiden kanssa. Söimme iltapalaa.

Pakkailimme kimpsujamme ja kamsujamme M-L:n kanssa.

Tänään on vähän seurattu netin kautta myös Pohjoisten kansojen konferenssia Laxjohkasta, Norjasta. Sellaisia tilaisuuksia on mukava seurata. Tosin siellä on sellaisia puhujia, joita kaikki eivät hyväksy - syynä lienee/on se, että Jumala käyttää heitä. Sellaiset ihmiset arvostelevat kärkkäämmin, jotka..., no, jatkakoon kukin itse tuota lausetta - tai olkoon jatkamatta. Sanokoon kuka ja mitä tahansa, niin tosiasiaksi taitaa Suomessa tällä hetkellä jäädä se, että juuri sellaisten "karismaatikkojen" kautta, joita puhdasoppiset - joita Jumala ehkä ei käytä - arvostelevat eniten ja "lyövät niinkuin vierasta sikaa - tulee eniten ihmisiä uskoon.

"Lähetystyö on seurakunnan tärkein tehtävä maan päällä. Sen opettaa meille Herran Jeesuksen viimeinen käsky. Hän on pää, ja hän on tehnyt itsensä riippuvaiseksi ruumiistaan ja jäsenistään, joita ilman hän ei voi työtään suorittaa (1.Kor. 12:21). Enko siis minäkin Kristuksen ruumiin ja seurakunnan jäsenenä antautuisi ottamaan osaa tähän työhön, jotta päämäärä saavutettaisiin?
... Lähetystyö on pyhempää ja ihanampaa kuin aavistatkaan. Siihen sisältyy enemmän siunausta, kuin huomaatkaan. Hengellinen elämäsi riippuu siitä suuremmassa määrin, kuin käsittää voit" (And. Murray).

Siunausta!

Ps. "Päiväni kiitävät nopeammin kuin sukkula. Elämäni on tuulen henkäys" (Job. 7:6,7).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti