20160725

25.7.
 
Aamulla piti herätä tohtori Kiminkisen soittoon - oli verikokeiden soittoaika nääs. Edellisellä kerralla - n. 3 kk sitten oli pitkän sokerin arvo 62. Nyt lukema oli 50 - eli 6.7. Tohtori oli lukemaan tyytyväinen - eli jatketaan samoilla lääkkeillä.
 
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Pilveilevää aurinkoista. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.
 
M-L meni keräämään tuohon viereen - talon ja järven väliin - hilloja. Minä kirjoitin käsin kaksi kirjettä - ihan kynällä - henkilöille, jotka olivat mielessäni jo kotoa lähtiessämme. Puolisen litraa sai M-L marjoja - kauniita ja kypsiä.
 
Söimme.
 
Ajelimme Hettaan. Minun oli tarkoitus käydä siellä ensin lenkillä urheilukentällä - hiekkapäällysteinen rata. Kuitenkin oli ukkosta monelta suunnalta, niin jätin pariin kierrokseen. 
 
17:ksi menimme - edelleen Hetassa - Jussantuvalle KD:n tilaisuuteen. Mukana oli puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja, Sari Essayah, joka puhui. Tilaisuuden johteli Enontekiön po:n puheenjohta, kunnanvaltuutettu, Outi Kurkela - tuttumme ja ystävämme vuodesta 1978 alkaen. Tilaisuudessa oli kahvitarjoilu. Kysymyksiä sai myös tehdä ja keskusteluakin syntyi.
 
Tilaisuuden jälkeen kävimme kaupassa. Ajelimme Palojärvelle, tukikohtaamme. Satoi. Ollessamme jo mökillä ukkosti jonkin aikaa. Yhden kerran välähti ja jysähti samaan aikaan. Satoi kovasti.
 
Myöhään söimme iltapalaa ja joimme teetä. 
 
Siunausta! 

Ps. "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi" (Ap.t. 16:31).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti