20160729

29.7.

Heräilimme Enontekiön Palojärvellä, Ullan kotimökissä, ihan sopivissa ajoin. Pilvistä. Ulla näkyi olleen mennyt hillaan kun auto seisoi pihassa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Kannoimme kimpsumme autoon.

Siinä 9 paikkeilla käänsimme nokan kohti etelää. Rukoilimme yhdessä samalla kun ajelimme ethen käsin.

Ajoimme Kangosjärven mutkan - entinen kotikylämme sekin - Muoniossa. Kävin jättämässä nipun kirjoittamiani Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia ystäviemme mökin terassin pöydälle. Voivat antaa esim Kangosjärven ihmisille.

Pellossa joimme kahvia termoksesta ja söimme evhäitämme - siinä rannassa, Eero Mäntyrannan hiihtäjä -patsaan juurella. Ukkosti ja alkoi satamaan.

Tornion ABC:llä - kantapaikassa - söimme seisovasta.

Tupoksen ABC:llä juopasimme kahvit.

Viitasaaren ABC:lläkin pysähdyimme - ostin pähkinöitä, M-L jätskin.

21 maissa olimme kotona Saarijärvellä. Ollessamme jo tällä puolen Kannonkoskea soittelivat Emilia ja Daniel. Lämmintä - yli 20 huomattavasti.

Sydämelliset kiitoksemme Ullalle ja Paavolle Enontekiölle siitä, että saimme olla siinä hienossa paikassa, Ullan kotipaikassa! Oli mukava olla yhteydessä. Jumala teitä siunatkoon!

"Opeta minua, oi Jumala, rakastamaan sinua, niin en pelkää ristiä! Joskin saan osakseni vaikeita ja monenlaisia kärsimyksiä, niin kestän ne mielelläni. Sinun taivaaseesi ei vie mikään muu tie kuin ristin tie" (Fenelon).

Siunausta!

Ps. "Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte; rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne" (Jes. 30:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti