20160728

28.7.
 
Marja-Leena meni aamusta hyvissä ajoin Hettaan - n. 25 km päähän - kauppaan. Minä se vaan vetelin unia niin kauan kun hän tuli pois. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Taivas oli harmaa. Lämmintä n. +14. Luin Ilmestyskirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä monenlaisten asioiden puolesta.
 
Kävimme tuossa järven takana hillajängällä keräämässä kaksi ämpärillistä hilloja. On kuitenkin taas sanottava, että sangot olivat vain 1 kg:n sangallisia jugurttipurkkeja. Nopeasti kuitenkin täyttyivät. Tuuleskelikin sillä tavalla, että hyttyset eivät haitanneet. jäi paljon.
 
Palattuamme mökille joimme kahvia.
 
Kävin 12 km rauhallisella lenkillä Norjan suunnassa. +14.9. Tiellä kulkee eniten norjalaisia autoja.
 
Söimme.
 
Alkoi satamaan vettä. Meninkin ulos sateeseen lenkin jälkeiselle pesulle. Räystäästä tippuva vesi oli hyvä pesupaikka. M-L avasi ikkunan vessasta ja antoi minulle käsisuihkun, jolla suihkuttelin lopuksi itseäni.
 
17:ksi "meille" tulivat Salmen Paavo ja Ulla - Ullan kotitalossahan met täällä olemmekin majailleet. Vietimme iltaa jutellen, M-L:n ja Ullan laittamia tarjoiluja nauttien ja yhdessä rukoillen. M-L oli ostanut kauppareissullaan myös ruusuja, jotka ojensi Ullalle heidän lähtiessään kotiin. Kiitokseksi, Paavon ja Ullan juuri olleen hääpäivän kunniaksi ja kohtapuoliin olevan Ullan syntymäpäivän johdosta.
 
M-Llaittoi tänään keräämämme hillat vielä myöhäisillan aikana pusseihin ja pakastimeen.
 
Sellaista.
 
Miten on - Timo ja Denis - lämmitämmekä pressusaunan lauantaina?
 
Siunausta!
 
Ps. "Olkaa minunseuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja" (1. Kor. 11:1)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti