20160724

24.7.
 
Aurinko paistoi tänäkin aamuna ja oli lämmintä. Nousimme hyvissä ajoin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Järvi oli kaunis - ja sen takana olevat "kukkulat". Luin Ilmestyskirjaa. Rukoilimme yhdessä.
 
Ajelimme Kalottikonferenssi-kentälle, Leppäjärven koulun pihalle. Leo Niemelä piti raamattutunnin, joka oli hyvä. Minun osuuteni alkoi klo 11. Puhuin suomalais-ugrilaisten kansojen haasteesta. Taipaluksen Esa johteli. Konferenssin viimeinen tilaisuus oli Ehtoollisjuhla. Siinä puhui Pekka Marin - myös hänen vaimonsa Emma. Ehtoollisenjaon jälkeen annoin ehtoollisen ehtoollisen jakajille.
 
Palattuammetukikohtaamme, laittoi Marja-Leena ruokaa. Sen jälkeen lähdin takaisin Leppäjärvelle konferenssiteltan purkutalkoisiin. Hieno aurinkoinen sää. Lienee ollut +27.
 
Katselimme hieman tänään Kalevan kisoja. M-L paistoi lettuja, jotka kahvin kanssa maistuivat.
 
Kävin 12 km hiljaisella lenkillä Norjan suunnassa. M-L oli mukana vähän matkaa, kunnes kääntyi takaisin. Letunsyönnin jälkeen oli hyvä käydä "sokerilenkillä". Aurinko paistoi, vaikka pilviäkin oli. Lenkin jälkeen kävin pesulla ja pulahtamassa Palojärvessä.
 
Iltapalaa ja teetä. 
 
Siunausta!
 
"Hän on myös tehnyt meidät kykeneviksi palvelemaan uutta liittoa, jota ei hallitse kirjain vaan Henki. Kirjain näet tuo kuoleman, mutta Henki tekee eläväksi" (2. Kor. 3:6). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti