20160722

22.7.
 
Täälläpähän sitä hienoissa maisemissa Enontekiöllä Palojärven rannalla heräiltiin uuteen päivään Marja-Leenan kanssa. Ei kylläkään niin kovin aikaisin. Aamu ja koko päivä oli aurinkoinen - +25 astetta ja ylikin. Eipä valittamista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia kaikessa rauhassa. No, M-L ei ihan rauhassa, vaan nopsaan. Ulla nimittäin soitti hillajänkhältä, että marjoja on - ja niinpä M-L lähti sinne. Minä jatkoin "kotisalla" oloa kaikessa rauhassa. Luin Ilmestyskirjaa. Vähän valmistauduin tuleviin tilaisuuksiin.
 
Kävin heti kohta 11.6 km "kävelynomaisella" lenkillä Norjan rajan suunnassa Kautoikeinon tietä. Mukavan helteinen sää, josta tykkään kyllä. Lenkkikin oli ihan mukavantuntuinen eilisen istumisen jälkeen.
 
Palattuani lenkiltä mökille - Ullan kotitalo - olivat marjamiehet jo siellä kahvilla. Lyhyessä ajassa sai M-L:kin pari litraa hillaa. Ja kohta olin minäkin - kahvilla.
 
Kävin uimassa ja pesulla. M-L:kin järvessä pesulla ja pyykillä. Kaunis järvi. Ikkunoista mukavat maisemat.
 
Söimme.
 
Valmistauduin tilaisuuteen.
 
17:ksi ajelimme n. 7 km päähän, Leppäjärvelle, Kalottikonferenssiin, jossa minulla oli silloin alkavassa tilaisuudessa sananjulistusvastuu. Kokouksen johteli Salmen Paavo. On sanottava, että Paavolta kävi hyvin se homma. 19 alkoi seuraava tilaisuus. Sen jälkeen ajelimme Palojärven talolle. Sininen taivas. Erinomaisen kaunis ilta. Mukava on tapailla tuttuja konferenssissa.
 
Söimme iltapalaa ja joimme teetä.
 
Meidän perhekuntalaisia on tänään lähtenyt reissuihin. Tero perheineen matkusti Saksaan, OM:n - maailmanlaajuinen evankelioimisjärjestö Operaatio Mobilisaatio - järjestämään teini-ikäisille tarkoitettuun tapahtumaan, jonne tulee yli 4000 henkeä. Vanhemmatkin ovat siellä tehtävissä. Tapahtumassa opetellaan mm. erilaisia evankelioistapoja.
Terhi-Marja perheineen ja Timo perheineen ovat menneet tänään Helsinkiin, jossa ovat käyneet mm. Korkeasaaressa. Ovat yötä pääkaupungissa ja huomenna menevät Tallinnaan. 
Siunausta tässäkin toivottelen matkaan jokaiselle!
 
M-L juuri laittelee lakkoja - hillaa - pusseihin pakastinta varten.
  
Siunausta!
 
Ps. "Itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonaan ja varjelkoon koko olemuksenne, teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne, niin että olette nuhteettomat Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa" (1. Tess. 5:23).
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti