20160704

4.7.

Nii-in, tänään lähdin Helsinki-Vantaan lentoaseman edestä bussilla kohti Äänekoskea, jossa se oli 6.50. Marja-Leena oli siellä minua vastassa. Bussimatka oli aikamoista torkkumista - lienenkö jo välillä kuorsannutkin. Satoi vettä aikalailla. Kotiin oäästyämme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Nukuimme jonkin aikaa. M-L meni käymään kylällä tk:ssa. Minä nukuin pari tuntia. Sitten purkailin matkatavaroitani repusta.

Luin 2. Pietarin kirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

14.30:ksi menin vaihdattamaan autroon renkaat tuohon lähelle.

Söimme. Kerrottakoon nyt vielä sekin, että ikäväkseni lohkesi hammas syödessäni.

Pari tuntia syönnistä lähdin sateeseen lenkille. Kävin Mannilan männikön pururadalla hissuttelemassa 5.5 km - palauttelua eilisestä kympin kilpailusta Tanskanmaalla. Mukava lenkki vaikka satoi.

Lenkiltä tultuani laitoin saunan lämmite. Söin iltapalaa ennen saunaan menoa. Mukava oli taas vastoa oman saunan - anteeksi, vuokratalon saunan - lauteilla ja istuskella takapihalla räystään alla. Sadepisarat mukavasti virvoittivat löylynlyömää mietsä. 

"Kristitty ei puhu niinkään seuraavasta päivästä, vaan vain siitä päivästä, joka tänään on. Ja siitä hän puhuu Jumalalle" (S. Kierkegaard).

Siunausta!

"Heitä murheesi herran huomaan, niin hän pitää sinusta huolen" (Ps. 55:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti