20160726

26.7.
 
No, ei siinä mittää... Täällähän sitä Palojärven rantamaisemissa edelleen oleskellaan, Enontekiöllä. Pilvipoutainen lämmin sää aamupuolella. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.
 
Puolenpäivän jälkeen kävin lenkillä Norjan rajan suunnassa. Menopuolikkan menin alle 8 min/km, paluupuolikkaan jonkun sekunnin yli 7 min/km. Yli +20. Lenkin jälkeen kävin pesulla ja pulahtamassa Palojärvessä. Eipä tuota vielä huomannut veden kylmyydestä sen kummempaa, vaikka Jaska - Jaakko - eiliten sen kylmän kiven järveen nakkasikin.
 
Söimme.
 
Satoi ja ukkonen jyrisi.
 
16 jälkeen lähdimme ja ajelimme Hettaan. Kaupassa ensin. Siinä Rantakokon pihassa sain antaa yhdelle miehelle Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen. Sieltä menimme Mäkisen Eskon 60 v-päiville - Hetassa. Sattui niin, että sattui sellainen tilaisuus reissumme ajaksi. Olimme sen noteeranneet jo etelästä lähtiessämme.
 
Satoi ja ukkonen jyrisi.
 
Salmet - Ulla ja Paavo kävivät meidän luonamme. Juttelimme, otimme teetä ja palasta, hieman rukoilimme.
 
Tänään tuli M-L:n puhelimeen video, jossa Milena ja Miro istuvat kotinsa rappusilla ja Milena pyytää veljeään "Pavoa" - Miroa laulamaan, olikohan se Jaakko kulta -laulua. 
 
Siunausta!
 
Ps. "Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet" (Room. 10:14) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti