20160723

23.7.
On etuoikeus saada olla ja heräillä uuteen päivään tällaisessa rantamaisemassa, kuin tämä Palojärvi on. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Koko päivä oli sellainen - lämmintä yli +25. Syötyämme aamupalaa ja juotuamme kahvia, luin Ilmestyskirjaa. Rukoilimme yhdessä.
Ajelimme Kalottikonferenssialueelle, Leppäjärven kylälle, n. 7 km päähän, isolle teltalle, joka oli pystytetty koulun pihalle - koulun, joka ei ole enää koulukäytössä. Tilaisuuksia johtelivat siellä tänään Jorma Laulumaa, Mikko Tervo, Pekka Ruponen ja Paavo Salmi - jokainen omalla hyvällä persoonallisella tavallaan. Norjalainen pastori puhui pariin otteeseen. Samoin Leo Niemelä. Tuija Valtanen samoin. Musiikkiryhmä palveli mukavasti. Niemelän Leo lauloi myös säestäen itseään harmonikalla. Israel tilaisuudessa yksi veli soitti sahaa ja harmonikkaa. Välillä joimme kahvit konferenssipaikalla ja kävimme syömässä Palojärvellä "tukikohdassamme". Mukava oli tänäänkin tapailla uusia tuttuja ihmisiä.
Viimeisen tilaisuuden jälkeen tulimme tänne "mökillemme" - oikeammin talolle. 
Kävin 12 km "kävelynomaisella" lenkillä Norjan rajan suunnassa. Aurinko paistoi täydeltä terältä. Menopuolikkaan menin hitaammin. Tulomatkan alle 7 min/km. Palasin 22 maissa.

Iltapalaa ja teetä.

23 maissa kävin pesemässä hikiä pois ja pulahtamassa Palojärvessä. Balojavri on tämän kylän nimi saameksi - täällä kunnassa kun nimet ovat kyläkylteissä sekä suomeksi, että saameksi.

Myöhemmin illalla alkoi ilmestyä pilviä taivaalle.

M-L:n älypuhelimeen tuli tänään kuva minusta puhumassa eilen Kalottikonferenssissa - kuva tuli Terolta Saksasta. Kelottijärven Juha - joka lauloi eilen tilaisuudessa - joka on täällä mukana oli sen ottanut ja lähettänyt Terolle. Sillälailla mukavasti.
 Siunausta!

"Tehkää aina innokkaasti Herran työtä.Tietäkää, ettei Herra anna teidän työnne mennä hukkaan" (1. Kor. 15:58).
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti