20181123

23.11.

Nousun aikaan - hyvissä ajoin - oli pakkasella 8.1 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Yksi koulukaveri oli lisäksi kyytillä. Iso ja kirkas pyöreä kuu oli taivaanrannalla. Yksi kirkas tähtikin loisti järven yllä. Jupiteriko? Palattuani vähän jatkoin kahvin ja aamupalan parissa. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laittelin Rintamapostin paperiversioita kuoriin.

12 hain Danielin koulusta meille.

Ruokaa ja kahvia.

13 hain Emilian koulusta meille. Yksi koulukaverikin tuli kyydissä. Lapsillakin viikonloppu edessä - ei tarvitse mennä kouluun.

Vein Danielin ja Emilian kotiin. Samalla jatkoin kylälle. Vein Rintamapostit postiin ja kävin M-L:n asialla kaupassa. Urheilukentän "hallavalla" radalla tallasin 10 km lenkin. 1 aste kylmällä. Mukavan viileä tuuli. Taivaalla pilviä seilailemassa aikamoista vauhtia..

Palattuani lenkiltä laitoin takkaan tulen loimottelemaan. Loikoilin - niinkuin M-L:kin - ja kuuntelin Patmosta. Lenkkini aikana oli M-L leiponut pipareita - eli huushollissa oli senmukaiset hyvät tuoksut. Joululaulutkin ovat jo soineet hänen toimestaan.

Iltapalaa ja teetä. 

Tänään on keskustan koululla Kid´s Action. Siellähän se on Terhi-Marjakin jossain hommissa. Emilia ja Daniel tieten mukana. Heidän koulukavereitaankin on luvannut tulla - ja lienee myös Milena tullut Uuraisilta tapahtumaan.

Siunausta!

Ps. "Pyrkikää osallisiksi parhaimmista armolahjoista..." (1. Kor. 12:31a). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti