20181128

28.11.

8.1 astetta pakkasella noustessa. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Aamupala jatkui palattuani - ja kahvistelu. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukkoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10.15 maissa lähdimme M-L:n kanssa ajelemaan kohti "isoa maalikylää", Jyväskylää. Vein hänet Keskussairaalaan sydänspesialistille. Tulevasta operaatiosta keskustelivat. Kävin sillä aikaa syömässä hampurilaisen kaupungilla - siinä parhaassa paikassa, veturin yhteydessä olevassa.

Johonkin aikaan M-l soitteli, että on valmiina haettavaksi. Yhdestä paikasta ohi ajaessamme huomasimme sen värisen "kuoren" omaavan tkerrostalon, jonka olimme nähneet Timon ja Deniksen kuvissa. Myös miehet, jotka siellä telineillä työskentelivät, olivat tutuhkon näköisiä - kaukaakin. Menimme RAX:iin syömään. Soitin sieltä Timolle ja selvisi, että "het" ne olivat, jotka siellä työjelivät. Sittenpä pian autolle ja nokka kotia kohti. 16.15 maissa olimme "himassa." 

Laitoin takkaan tulen. Lueskelin Mika Niikon elämästä kertovaa kirjaa.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. 17 henkeä. Jouko Reenilä johteli. Leo Ryhänen puhui. Jouko Reenilä ja jussi Rautanen johtivat lauluihin. Rukousta - pari ennätti rukoilla.

Palailtuani kotiin iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Muttaq sinä, Herra, olet laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen, suuri armossa ja totuudessa" (Ps. 87:15).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti