20181124

24.11.

Lauantaita. Noustessamme 3.5 astetta pakkasella. Taivas oli selkeä. Kuu oli kirkas ja pyöreä. Punertava taivaanranta. Marja-Leena laittoi aamupuuroksi neljän viljan puuroa, jossa oli seassa luumuja, persikoita ja joitakin hyviä siemeniä. Oli hyvää. M-L meni vielä nukkumaan puuronkeiton jälkeen. Luin Johanneksen evankeliumia. Rukoilin.

Ajelin aurinkoisessa säässä Jyväskylään, jossa alkoi klo 12 Yliopiston juhlasalissa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden palkitsemisgaala ja 80 v juhla. Edustan seuraa. Sali oli täynnä. Juhla oli kaksiosainen. Välissä kahvitarjoilu. Seura on ylivoimaisesti Suomen paras yleisurheiluseura. Jonkun pojan nimi oli tuttu siltä ajalta - lienee aikaa jo 5 v - kun Miro kuului myös JKU:n "pikakiiturien" valmennusryhmään. Oli kyllä nopea poika Miro siihen aikaan. Todennäköisesti kehitys olisi ollut hyvää jos olisi jatkanut. Lopetti kuitenkin jo silloin aika pienenä - mikä saattoikin olla ihan Jumalan tarkoittama asia. Tuo edellä mainitsemani poika palkittiin ikäluokkansa parhaana yleisurheilijana. Kahvit olivat hyvät - etenkin kun kakku, joka oli tarjolla, oli voileipäkakkua. Jos olisi ollut täytekakkua, ja olisin sitä mennyt syömään, olisin taas joutunut Danielille maksamaan "sakkoa". Me kun teimme sellaisen sopimuksen hänen kanssaan. 16.15 jälkeen juhlat loppuivat. Ajelin kotiin.

Keltainen pyöreä kuu oli taivaan rannassa ajellessani Saarijärvelle. Söin päivällistä palattuani. Jouluvalot, tuikut ja kynttilä paloivat - ja M-L viritteli niitä lisää. Joululaulujakin kuului Joululauluradiosta.

Kävimme saunassa - lauantainahan sitä on mukava saunoa, jo ihan tunnelman vuoksikin.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys" (Room. 13:10).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti