20181108

8.11.

5.1 asteen lämpimään nousin tänä aamuna. Harmaata. Vein Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Palattuani aamupalaa ja kahvia. Loikoilimme vielä. Luin Luukkaan evankeliumia - selitysteosta rinnalla. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L haki Emilian koulusta 12 aikaan meille.

13 haimme yhdessä M-L:n ja Emilian kanssa Danielin ja ajaa posottelimme suoraan kylälle - Halpa-Hallin kahvioon. Lapset söivät hampurilaiset ja mummiska ja vaariska lounaan seisovasta. Tuliaisia reissua varten hommailin myös kylältä. Veimme sieltä tullessamme Emilian ja Danielin kotiin.

Haravoin loppuja lehtiä takapihalla pimeään asti.

Pietilän Pate käväisi.

Laitoin takkaan tulen ja saunan lämmite. Saunassa olo aikanani kävi denis tuomassa meille muikkuja. lahtelan pentin kanssa olivat käyneet verkoilla Pyhäjärvellä. Kiitos hyvistä kaloista! Terhi-Marja, Emilia ja Daniel kävivät myös - toivat isänpäiväonnittelulahjan. Sydämellinen kiitos muistamisesta! Timokin varmisteli olenko huomenna lähdössä reissuun - isänpäivän takia. M-L paistoi heti muikkuja jonkin verran. Danielkin tykkäsi niitä maistella - ja minä. Niitähän pistelisi vaikka kuinka paljon. Terhi-Marja täytti samalla minulle maahantulokortin huomista varten.

Iltapalaa ja kahvia.

Nostin rinkan ja repun esille ennen 21 ja aloin laitella tavaroita niihin huomista reissua varten. M-L neuloi.


Tulossa. Valmistaudu. Ole mukana.

"Parannuksen teon ja parantumisen rukous- ja paastoaika"

3. - 9.12.2018. 

Saarijärven Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Matinkuja 1.

Tilaisuudet:
Ma. 3.12. klo 19.
Ti. 4.12. klo 19.
Ke. 5.12. klo 19.
To. 6.12. Itsenäisyyspäivä, klo 14.
Pe. 7.12. klo 19.
La. 8.12. klo 14.
Su. 9.12. klo 11 Sunnuntaijuhla, rukous- ja paastoviikon päätöstilaisuus

Kaikkia kristittyjä Saarijärveltä ja kauempaakin kutsutaan! 
Työ on yhteinen!

                  Järj. Saarijärven helluntaiseurakunta                                                   

Kiitos esirukouksista huomenna alkavalle matkalle!

Jatkan loppuun lainauksen, jota olen muutamana päivänä kirjoitellut otsikon "Avioliiton olemus ja tarkoitus" -alla:

"Homoliitot

Tässä emme ala syvemmin tutkimaan homoliittoja. Raamatun mukaan homosuhteet ovat selkeästi tuomittavia, eikä mitään poikkeuksia ole. Ei homoseksuaalisuus ole tänään erilaista kuin apostolin aikana.Yhteiskunnassa homoliitot ovat nyt hyväksyttyjä mutta kirkossa ei humanistinen tasa-arvo ajatus ole mikään argumentti avioliiton olemusta määritettäessä. Kirkossa avioliitto määräytyy siitä, että se on vastakkaisten toisiaan täydentävien sukupuolten, miehen ja naisen välinen liitto. Olisikin ollut hyvä, jos homojen liitolle yhteiskunnallisessa mielessäkin olisi annettu kokonaan uusi, sen suhteen erikoislaatuisuutta kuvaava nimi, vaikkapa pariliitto, mitä presidentti Niinistö ehdotti.

Olisimme välttyneet paljolta sekavuudelta jota nykyinen väittely asiasta on tuonut kirkonkin piiriin. Raamatun mukaan pidättäytyminen seksisuhteista koskee sekä homoja että heteroita jotka eivät ole naimisissa. Tässä siis uskovat sinkut ja toisaalta homot ovat ihan samassa tilanteessa mitä seksiin tulee. Tunnemme monia uskovia sinkkuja jotka ovat sinut tämän kanssa.Tietysti joillekin tilanne voi olla hankalakin. Yhtä kaikki, Jumala auttaa jokaista hänen omassa tilanteessaan" (Esirukoilijoiden Ystäväkirje, Lemlandin Rukous- ja kurssikeskuksen yhteiskristillinen julkaisu, syksy 2018, s. 2).

Siunausta!

Ps. "...Jeesus näki paljon kansaa, ja hänen kävi heitä sääliksi, ja hän paransi heidän sairaansa" (Matt. 14:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti