20181127

27.11.

Hyvissä ajoin ylös. 5.5 astetta pakkasella silloin. Lunta tullut kerros lisää. Ilman aamupalaa ja kahvia kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Sen jälkeen ajelimme M-L:n kanssa tk:lle lab. kokeisiin. Minulle ei kuitenkaan löytynyt lääkärin lähetettä, joten kokeen otto ei onnistunut. M-L:lle kyllä. Kävin kuitenkinm diabeteshoitajalta varaamassa ajan - joka minun itseasiassa olisi pitänyt varata jo ajat sitten Tulimme kaupan kautta kotiin.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi menin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 12 henkeä. Rukousrintamaankin liittyi yksi uusi ihminen.

Kotiuduttuani ruokaa ja kahvia.

Tapani ja Juhani kävivät. Kahvisteltiin.

14 kävin hakemassa Danielin ja Emilian koulusta meille. 

Kävin lenkillä lumisella urheilukentällä. 4 astetta kylmällä. Tarkoituksenani oli kävellä 10 km, mutta matkanteon lopetin 3.6 km kohdalla. Syynä oli se, että vasemman polven ulkosyrjässä tuntui kipua. Ajelin kotiin.

Lueskelin Mika Niikosta kertovaa kirjaa.

M-L kävi viemässä Emilian ja Danielin kotiin.

18:ksi menimme M-L:n kanssa Konttimäkeen, Paajalalle, Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen. Oli 8 henkeä. Hyvät tarjoilut. Sanan kohdasta puhumista. Rukousta. Ihan hyvä ilta. 

Kotona ei enää tarvinnut iltapalloo ottoo.

Siunausta!

Ps. "Vanhurskaan vähä vara on parermpi kuin monen jumalattoman tavarain paljous" (Ps. 37:16).


Huomasi Daniel sunnuntaina kokouksessa - kun istui vieressäni - kirjoitusvirheen ylläolevassa tekstissä. Alareunassa kun pitäisi lukea TERVETULOA, lukeekin TARVETULOA. Se on oikeasti "kirotusvire", mutta oikeastaan oikein hyvä, sillä siihen asiaan - rukoukseen ja paastoon - on todellinen tarve. Siksipä: TARVETULOA! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti