20181106

6.11.

4.3 astetta lämmintä noustessani uuteen päivään. Marja-Leena nousi himpun ennemmin ja kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Odotellessaan käveli siellä 3-4 km. Kun Emilia pääsi ensimmäiselle välitunnille käytti häntä tk:ssa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kera. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Sekään ei ole itsestäänselvyys, että voi rukoilla yhdessä. Kaikki aviopuolisot eivät voi - eivät kaikki nekään jotka ovat uskossa. Ja että yleensä molemmat ovat elossa.

10:ksi menin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneelle - 8 henkeä. 

Söimme jänispaistia - ei kylläkään nyt ammuttua. Kahvit päälle.

M-L haki lapset koulusta - Emilia tuli meille. Olin haravoimassa lehtiä takapihalla.

Valmistaudu! Nimittäin 3. - 9.12.2018. on Saarijärven Helluntaiseurakunnassa "Parannuksenteon ja parantumisen paasto- ja rukousaika". Joka ilta on klo 19 tilaisuus helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Matinkuja 1. Sunnuntaina klo 11 päätöstilaisuus. Koska Jumalan valtakunnan työ on kaikkien kristittyjen yhteinen, kutsun mukaan "kaikkia kynnelle kykeneviä", sillä juuri tuollaista tarvitsemme juuri nyt! Tervetuloa muiltakin paikkakunnilta!Tarkemmin myöhemmin.

Kävin 8.3 km juoksuhissuttelulenkillä Tarvaalan suunnassa. 5 astetta lämmintä. Mukavan kostea sää.

Denis toi meille kaksi siikaa - Pyhäjärvestä pyydettyjä. 

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Jatkan lainausta "Avioliiton olemus ja tarkoitus" -otsikon alla:

"Avioliitto "turvasatamana

Kun avioituessamme luovumme isästämme ja äidistämme synnytämme mekin uuden perusyksikön yhteiskuntaamme. Tätä instituutiota tuetaan kaikenlaisissa yhteiskunnissa ja se on myös julkinen. Aviopari on yhteiskunnan tunnustama ja virallisesti hyväksymä yksikkö. Avioparin keskinäinen suhde on syvempi kuin suhteemme vanhempiimme, joista avioituessamme luovuimme. Miehen ja naisen yhtyminen on syvin mahdollinen suhde ja Raamatun mukaan "sakraali" tapahtuma. Katolisilla ja ostodokseilla avioliitto on sakramentti. Apostoli kehoittaa pitämään aviovuoteen saastuttamattomana pyhitettynä, Hepr. 13:4. Suvun jatkaminen ja lasten saaminen kuuluu avioliittoon. Tämä on mahdollista vain miehen ja naisen liiton puitteissa" (Esirukoilijoiden ystäväkirje, Lemlandin Rukous- ja kursskikeskuksen yhteiskristillinen julkaisu, syksy 2018, s. 2).

Siunausta!

Ps. "Ja hän alkoi Mooseksesta ja kaikista profeetoista ja selitti heille, mitä hänestä oli kaikissa kirjoituksissa sanottu" (Luuk. 24:27, 44).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti