20181125

25.11.

Tuli jälleen sunnuntai. 5.2 astetta pakkasella nousun aikaan. Taivas oli selkeä. Aamupalaa ja kahvia kynttilän palaessa pöydällä - siinä kun on jotakin niin tunnelmallista. Lapissa asuessamme kynttilöiden polttaminen oli niin mukavaa - sanoisin, että vielä tunnelmallisempaa. Kaamos siellä on paljon mahtavampi. Tänään taisi aurinko näkyä viimeisen kerran Nuorgamissa - vai oliko tämä ensimmäinen kaamospäivä siinä mielessä? Luin Johanneksen evankeliumia.

10:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen - 7 henkeä. Kuu näkyi mennessä matalalla.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jossa oli aviopariluento - joka ei ollut saanut kovin suuresti ihmisiä jalkeille. tarmo Moisio johti kokouksen. Musiikista vastasi Suolasade-yhtye. Mielestäni - ja voihan sen sanoakin - kuulimme tänään parasta Suolasadetta. Ylivoimaisesti. Hyvä kokoonpano ja laulusolistit. Minulla oli mahdollisuus käyttää info-puheenvuoro ma. 3.12 alkavasta Rukous- ja paastoajasta. Jaoin myös "muistilappuja" viikosta - ts. niitä monisteita, jonka laitan tämän jutun loppuunkin. Tervetuloa mukaan paastoon - senpituisena ja muotoisena kuin "sydämesi sanoo". Tule myös päivittäisiin rukoustilaisuuksiin paastositpa, tai etpä. Rukous- ja siihen liitettynä paasto ovat seurakunnan ja Jumalan kansan jäsenten perustehtäviä - toiminnan pyörittäminen ei korvaa niitä. Tilaisuuden jälkeen piti olla kahvitarjoilu alakerrassa, mutta jostain syystä sitä ei ollutkaan.

Tulimme kokouksesta apteekin ja kaupan kautta kotiin.

Laitoin takkaan tulen ja tuikkuihin tulia. M-L laittoi ruokaa ja sytytteli jouluisia valoja. Timo, Pia, Milka ja Milena tulivat meille heti kohta. Olivat Milenan hakureissulla, joka oli ollut mamman luona pari yötä. Minja on veikeä pieni tyttö. Napittaa silmiin ja hymyilee. Söimme yhdessä. Terhi-Marja, Emilia ja Daniel tulivat myös meille. Timon kanssa kävimme saunan löylyissä. Tuli hyviä hengellisiä keskusteluja ydinaiheista. Timolla oli ollut tänään musiikkivastuu heidän seurakuntansa päiväkokouksessa. Saunan jälkeen joimme hyvät kahvit - joulutorttuineen ja piirakoineen. Sen jälkeen lähtivät "Timot" ja "Terhit" koteihinsa.  

Lueskelin Mika Niikosta kertovaa kirjaa - jonka sain "Terhien" perheeltä Isänpäivälahjaksi. Tänään sain "Timojen" lahjan, sillä emme ole tavanneet aiemmin - olin Isänpäivänä Komissa.

Kuulin tänään jostakin mediasta - olisiko ollut Patmos-radio, vai oliko TV7 - sanonnan: Seurakunta voittaa maailmaa ja maailma seurakuntaa. 

Siunausta!

Ps. "En minä kuitenkaan pidä henkeäni itselleni minkään arvoisena, kunhan vain täytän juoksuni ja sen viran, jonka minä Herralta Jeesukselta olen saanut: Jumalan armon evankeliumin todistamisen" (Apost. teot 20:24).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti