20181126

26.11.

6.2 astetta paqkkasta noustessamme. Oikein musta pilvirintama nousi taivaalle.. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Danielin ja Emilian 9:ksi kouluun. Lisää kahvia ja aamupalaa. Luin Johanneksen evankerliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Ajelin kylälle. 10:ksi menin Majakalle kun oli asiaa. Parkkosen Hannu pyysi minut ex-tempore sanomaan jotakin ja johtamaan rukoukseen. Mielellänihän minä. Väkeä oli runsaasti. Kuuden hengen lauluryhmä lauloi Hannun kitarasäestyksellä. Rantalan Jussi piti elämänsä parhaan puheen - ainakin minun kuulemistani. Kahvit minäkin siellä ryyppäsin. Vein postiin loput Rintamapostit ja jakelin suoraan lähellä asuville - kaikkia kun en saanut eilen kokouksen yhyteydessä jaettua.
Samalla reissulla kävin myös juostahissuttelemassa 10 km lenkin aurinkoisella urheilukentällä. Radan pinta oli valkoinen - sen verran satoi siihen lunta aamulla. Mukavasti rapsahteli askelen alla. 4 astetta pakkasella.

13 hain Emilian koulusta meille.

Ruokaa ja kahvia.

14 hain Danielin koulusta meille.

M-L paistoi tänään paistosta, jossa oli savunmakuista kinkkua. Hyvää oli. 

Luin Isänpäiväksi "Terheiltä" saamaani Mika Niikosta kertovaa kirjaa.

M-L haki puut, minä sytyttelin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Herra katsoo alas taivaasta, näkee kaikki ihmislapset; asumuksestaan, valtaistuimeltaan hän katselee kaikkia maan asukkaita, hän, joka on luonut kaikkien heidän sydämensä, joka tarkkaa kaikkia heidän tekojansa" (Ps. 32:13-15).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti